Waarom een kadobon?

Een kadobon is het kado om te geven wanneer u graag iets persoonlijks wilt schenken maar niet het risico wilt lopen iets te kopen dat de ontvanger toch net niet leuk vindt. Smaken verschillen namelijk en u als gever wilt natuurlijk dat de ontvanger dolblij is met het kado dat u hem of haar geeft! Daarom kunt u nu op deze website een keus maken uit de meest uiteenlopende kadobonnen. Voor ieder persoon en voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte kadobon te vinden. Of u nu iemand een avond uit eten of een weekendje weg naar keuze wilt schenken of juist een lekker luchtje of een mooi sieraad, alles kan met het ruime assortiment aan kadobonnen.

Hoe werkt een kadobon?

De meeste cadeaubonnen die u kunt vinden op de site hebben de vorm van een betaalpas. Deze pas werkt op het pinapparaat van winkels of restaurants die bij de desbetreffende kadobon zijn aangesloten. Sommige kadobonnen zijn geschikt om aankopen te doen bij een webshop en beschikken over een code waarmee online aankopen kunnen worden gedaan. Omdat niet alle kadobonnen precies hetzelfde werken, raden wij u aan om op de pagina van een specifieke kadobon te kijken, daar staat uitgelegd hoe de kadobon in kwestie werkt!

Een kadobon als zakelijk cadeau

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw zakenrelaties een kadobon te schenken? Het is een zeer geschikt en veelzijdig geschenk, zeker wanneer u voor meerdere mensen een kado moet uitkiezen. Zo kunt u gemakkelijk een kerstpakket voor uw werknemers realiseren met kadobonnen en is iedereen daadwerkelijk blij met zijn kado. U kunt nu het speciale Kerst Keuze Cadeau bestellen, waarmee de ontvanger in de webshop een cadeaukaart naar keuze kan uitkiezen. Dit maakt het de aller meest veelzijdige kadobon die er is. Bestel nu een Kerst Keuze Cadeau voor uw zakenrelaties en werknemers en personaliseer de kaarten met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap!