Kadobon kopen

Bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor iedere cadeausituatie, dan bent u hier aan het juiste adres! Kadobonnen zijn namelijk dé manier om iemand een leuk en origineel cadeau te geven waarmee u altijd de juiste snaar raakt. U vindt op deze website een overzicht van de meest uiteenlopende cadeaubonnen. Zo kunt u een avond heerlijk uit eten schenken bij een restaurant naar keuze of een weekendje uitwaaien aan de kust. Ook kadobonnen voor de lekkerste parfums, sieraden en tijdschriften vindt u in ons assortiment. De kadobonnen komen in alle soorten en maten en u bepaalt altijd zelf welk bedrag er op een kadobon komt te staan, vaak kan dit al vanaf €5,-! 

Digitale kadobon

Een groot deel van de kadobonnen werkt als een pinpas en kan ook op die manier worden gebruikt op het pinapparaat van deelnemende restaurants of winkels. Meerdere kadobonnen kunnen echter ook online worden besteed in een van de vele webshops. Voorbeelden hiervan zijn de Webshop giftcard en het Koffie Cadeau. In deze webshops kan worden betaald doormiddel van het gebruik van een code die te vinden is op de kadobon. Naast fysieke kadobonnen, die bij u thuis kunnen worden afgeleverd, heeft u bij meerdere kadobonnen de mogelijkheid om deze digitaal te bestellen en digitaal te laten afleveren bij de ontvanger via e-mail. Dit is de ideale uitkomst wanneer u op het laatste moment nog een kado nodig heeft!

Zakelijk geschenk

Kadobonnen zijn naast als persoonlijk cadeau ook zeer geschikt als zakelijk geschenk. Bijvoorbeeld voor uw zakenrelaties, maar ook voor in een kerstpakket voor uw werknemers. Er is nu ook een cadeaukaart die extra veelzijdig is en daarmee perfect voor een zakelijk geschenk. Met het Kerst Keuze Cadeau kunt u uw werknemers of zakenrelaties namelijk op deze website een kadobon naar keuze laten uitzoeken. Zo is de ontvanger nergens in beperkt en kan deze zelfs het thema van zijn of haar kadobon zelf bepalen.