Diner Cadeau: de beste dinerbon van Nederland

Diner Cadeau is de allerleukste dinerbon die er in Nederland te vinden is! Ons doel is om de consument maximale keuze te bieden. Dit wordt bereikt door samen te werken met vele toprestaurants van het segment eetcafé tot sterrenrestaurant, die door het hele land verspreid zijn. Met de dinerbon is dus ontzettend veel mogelijk. Zo kan iedereen lekker uit eten met zijn of haar bon. Team Dinerbon.com staat altijd voor u klaar. Wij vinden persoonlijk contact het meest belangrijke dat er is. Wanneer u belt, krijgt u altijd iemand aan de lijn die u meteen verder zal helpen. Daarnaast denken wij graag met u mee als u speciale wensen of vragen heeft. Goede service staat bij ons centraal! En lekker eten natuurlijk....

Over Ons

Ons salesteam zorgt er voor dat het aanbod restaurants zo groot en divers mogelijk is. We werken samen met horecagelegenheden in elke uithoek van het land. In de grote steden, maar ook bij vakantieoorden en kleinere gemeenten. De dinerbon is te besteden bij ontzettend veel verschillende restaurants, dus er zit voor iedereen wel een leuke plek bij om uit eten te gaan. Lunch, brunch, borrel of diner. Het kan allemaal! De ontvanger mag helemaal zelf weten waar en met wie het etentje plaats gaat vinden. Deze vrijheid zorgt er voor dat iedereen blij wordt van een dinerbon!

Dinerbon kopen?

Team Dinerbon weet hoe belangrijk het kan zijn om snel een leuk cadeau in huis te hebben. Daarom garanderen wij dat elke bestelling op een werkdag voor 17:00 nog dezelfde dag verzonden wordt. Daarnaast bieden wij de handige optie om de dinerbon direct bij de ontvanger te bezorgen. U kunt in dat geval een leuke persoonlijke boodschap toevoegen met een felicitatie of wens er op. Makkelijker kan bijna niet!

Onze service

Onze snelle en persoonlijke service en het ruime aanbod aan restaurants zijn de initiatieven die Dinerbon.com zo’n unieke organisatie maakt. Verfrissend, verrassend en origineel! Wij werken er elke dag hard aan om ervoor te zorgen dat elke culinaire belevenis een prachtige herinnering wordt.

Let op! U kunt de dinerbon ook bestellen bij de volgende verkooppunten: Cadeaubon.nlCadeaubonnen.nl en Giftcards.nl