Wie zijn wij?

Dinerbon: dé restaurant cadeaukaart

Dinerbon is de allerleukste restaurant cadeaukaart die er in Nederland te vinden is! Ons doel is om de consument maximale keuze te bieden. Dit wordt bereikt door samen te werken met vele toprestaurants van het segment eetcafé tot sterrenrestaurant, die door het hele land verspreid zijn. Met de Dinerbon is dus ontzettend veel mogelijk! Waar een aantal jaar geleden twee jonge ondernemers begonnen, staat nu een team van meer dan 20. Wij hebben allemaal verschillende achtergronden en interesses, maar delen het enthousiasme en werkplezier!

cc team

Dinerbon is een dynamische organisatie in Amsterdam. Vanuit ons kantoor doen wij er dagelijks alles aan om er een productieve dag van te maken. Dat is natuurlijk fijn voor ons, maar wat heeft u hier eigenlijk aan? Bij Dinerbon is persoonlijk contact het meest belangrijke dat er is. Wanneer u belt, krijgt u iemand altijd iemand aan de lijn die u meteen verder zal helpen. Daarnaast denken wij graag met u mee als u speciale wensen of vragen heeft. Goede service staat bij ons centraal!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Dinerbon draagt ook graag haar steentje bij aan de maatschappij. Dit geldt voor de duurzame koffie die we dagelijks drinken tot onze productieketen. Deze vindt al voornamelijk duurzaam en verantwoord plaats. Ook zijn wij heel blij dat we samen mogen werken met een aantal grote goede doelen. U kunt zelfs een speciale Goede Doelen Dinerbon bestellen, waarbij we 2% van elke kaart aan deze goede doelen doneren.

Tot slot

Het zijn dit soort mooie initiatieven die Dinerbon zo’n unieke organisatie maakt. Verfrissend, verrassend en origineel! Wij werken er elke dag hard aan om ervoor te zorgen dat uw culinaire belevenis een prachtige herinnering wordt.