De Fortuna

Adres
Spuistraat 3
1135 AV Edam
Telefoon
+31 299371671
Dinerbon.com Edam De Fortuna
Dinerbon.com Edam De Fortuna
Dinerbon.com Edam De Fortuna
Dinerbon.com Edam De Fortuna

Op een afstand van nog geen 20 kilometer van Amsterdam vindt u, in het oude centrum van het schilderachige Zuiderzeestadje Edam, het gezellige drie-sterrenhotel en het sfeervolle à la carte restaurant "De Fortuna". Bij mooi weer kunt u ook in deze tuin lunchen en dineren 

Het succesvolle horecabedrijf is al sinds 1972 actief. Eerst alleen als hotel en vanaf 1993 óók als restaurant.

Het restaurant is gevestigd aan een van de meest schilderachtige plekjes van Edam, het zogenaamde Boerenverdriet, met uitzicht op Kwakelbrug, Speeltoren en een van de oudste nog actieve scheepswerven van Nederland.

Het restaurant is het gehele jaar door geopend. Het restaurant beschikt over ca. 80 zitplaatsen en een uitgebreid terras met nog eens 90-100 zitplaatsen.

Ons terras is in 2017 en 2018 flink verbouwd en van nieuw meubilair voorzien. In 2019 bereikten wij de 29ste plaats van de MISSET HORECA TERRAS TOP HONDERD. Hier zijn we uiteraard bijzonder trots op! We zullen er alles aan doen om deze positie te behouden of zelfs te verbeteren!

Het restaurant presenteert elke 6 à 7 weken een nieuwe menukaart. Daarnaast regelmatig een heerlijk compleet seizoensmenu buiten onze reguliere menukaart om.