Wei Ming

Adres
Het Ruim 23
8251 EL Dronten
Telefoon
0321-314066
Dinerbon.com Dronten Wei Ming
Dinerbon.com Dronten Wei Ming
Dinerbon.com Dronten Wei Ming
Dinerbon.com Dronten Wei Ming

Wei Ming is na een grote verbouwing weer toegankelijk voor een heerlijk diner volgens de Chinese of Indonesische traditie. Het restaurant is te vinden in winkelcentrum ‘Suydersee’ in het centrum van Dronten. Met een nieuwe look en bijzondere concepten, kunnen ze voor u, uw partner, uw familie of uw bedrijf een heerlijke maaltijd bereiden. Ga op culinaire ontdekkingsreis langs diverse regio’s in het verre oosten!

Wei Ming is zeven dagen per week geopend. Bij mooi weer kunt u ook buiten op het terras gaan zitten. De menukaart biedt een grote variëteit aan gerechten uit onder andere Peking, Shang Hai, Canton, Zsechuan en zelfs uit gebieden in Indonesië en Japan. Een leuke manier om uw Dinerbon te besteden is het All You Can Eat arrangement. Dan kunt u onbeperkt sushi, grillgerechten, Chinese en Indische specialiteiten, Dim Sum en desserts bestellen en van alles wat proberen! Daarnaast is het mogelijk om een keuzemenu van drie gangen te bestellen voor slechts €24,90 of in ruil voor uw Dinerbon. U mag dan zelf de gerechten kiezen waaruit uw diner moet bestaan. Er wordt ook graag rekening gehouden met uw voorkeuren, bijvoorbeeld als het om pittigheid gaat. Alle hoofgerechten worden voorzien van witte rijst, nasi of bami. Een ding is zeker; u zult Wei Ming in ieder geval niet hongerig verlaten!

Bent u jarig? Dan wordt u bij Wei Ming getrakteerd op een gratis driegangendiner. U hoeft alleen maar even te legitimeren. Een diner bij Wei Ming staat garant voor een feestelijke avond. Ook u en uw Dinerbon zijn van harte welkom!