Het Wapen van Ens

Adres
Baan 1A
8307 AS Ens
Telefoon
0527 251312
Dinerbon.com Ens Het Wapen van Ens
Dinerbon.com Ens Het Wapen van Ens
Dinerbon.com Ens Het Wapen van Ens

In de Polder, daar vindt u het Wapen van Ens in Ens. Sinds kort heeft u ok de mogelijkheid om hier plaats te nemen met uw Dinerbon. Wij hopen u snel een keer binnen te zien stappen. Wij staan voor u klaar om u een heerlijk avondje uit te verzorgen. Of u nou iets te vieren heeft, of u wiil gewoon lekker uit eten, het Wapen van Ens is de plek.

Een intiem diner voor twee, gezellig tafelen met een grotere groep u bent bij ons meer dan welkom. Wij serveren heerlijke meergangen diners, voortreffelijke lunches en heerlijke seizoensgebonden delicatessen. Bij het Wapen van Ens spelen we graag in op de tijd van het jaar en daarom wordt onze kaart regelmatig aangepast op het bijpassende seizoen. Verder zijn uw speciale wensen meer dan welkom, wij zullen er alles aan doen om u zo tevreden mogelijk te houden. Kom bij ons langs met uw Dinerbon en proef van de heerlijke ongedwongen en ontspannen sfeer die zo typisch is aan de polder. Verder werken wij overdag met mensen met een verstandelijke beperking. Door het werken in ons restaurant leren deze mensen sociale en maatschappelijke vaardigheden en doen hier werkervaring op. Dit wordt mogelijk gemaakt door het werken met collega’s, gasten en het werken in een team. Naast het feit van deze uitdagende maar dankbare samenwerking staat het Wapen van Ens open voor alle kritiek en verbeterpunten en nieuwe ideeën. Wij horen het graag!

Het Wapen van Ens verheugt zich om u te bedienen. Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen en dat natuurlijk ook met uw DinerCheque!