Toro Pinto

Adres
Achter de Kerk 4
8441ET Heerenveen
Telefoon
0513-610519
Dinerbon.com Heerenveen Toro Pinto
Dinerbon.com Heerenveen Toro Pinto
Dinerbon.com Heerenveen Toro Pinto
Dinerbon.com Heerenveen Toro Pinto

U heeft nu de mogelijkheid om heerlijke Argentijnse steak en andere uitstekende vleesgerechten te gaan proeven met uw dinerbon in Heerenveen. U bent namelijk van harte uitgenodigd bij Argentijns restaurant Toro Pinto dat is gelegen aan ‘Achter de Kerk’. Wanneer u in dit restaurant binnenloopt met uw dinerbon proeft u direct de Argentijnse sfeer, die wordt gecreëerd door warme kleuren, leren elementen en veel hout. De geur van gegrild vlees nodigt uit, en de keuken die zich in het midden van het restaurant bevindt geeft een unieke twist aan het geheel. U kunt op deze manier zelf een kijkje nemen hoe het door u bestelde gerecht wordt bereid door de chef, die zelf jarenlange ervaring heeft met het bereiden van de beste stukken vlees.

Op het menu staan vele verschillende gerechten gemaakt van alle delen van de Argentijnse runderen. Lendebiefstuk, entrecote, ossenhaas, flank, rib-eye, ribstuk en T-bone steak, alles is mogelijk in dit restaurant. De kans is dan ook groot dat uw favoriete vleesgerecht er tussen zit. Naast vele verschillende vleesgerechten is er ook een gevarieerd aanbod aan visgerechten, waaronder gegrilde zalm of tonijn en gamba’s met een heerlijke knolookmayonaise. Vraag de bediening vooral naar de lekkerste Argentijnse wijnen die bij de verschillende gerechten horen en geniet van uw avond uti eten met uw dinerbon

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Argentijnse restaurant, dat zijn naam al sinds 1994 weet hoog te houden in Heerenveen? Reserveer dan snel een tafel of loop binnen bij restaurant Toro Pinto. Uw dinerbon is uiteraard ook van harte welkom dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek.