Saray

Adres
Tweebaksmarkt 38-40
8911 KX Leeuwarden
Telefoon
(058) 213 18 88
Dinerbon.com Leeuwarden Saray
Dinerbon.com Leeuwarden Saray
Dinerbon.com Leeuwarden Saray
Dinerbon.com Leeuwarden Saray

Let op: U kunt hier NIET terecht met uw cadeaukaart op zaterdagen

Restaurant Saray is een gezellig restaurant in Leeuwarden dat zich gespecialiseerd heeft in de veelzijdige Turkse keuken. Dit restaurant staat al bijna 25 jaar bekend om haar aandacht voor verse producten en uitzonderlijke aandacht voor de gasten. Iedereen is welkom om kennis te maken met bijzondere gerechten, allen bereidt volgens traditionele Turkse recepten. Neem ook gerust uw Dinerbon mee! Geniet van een avond lang smikkelen en smullen onder het genot van live muziek of een buikdansshow. Bij Restaurant Saray is het altijd feest.

De gerechten van Restaurant Saray hebben allen een bijzonder verhaal uit de oude Ottomaanse traditie en dit delen ze graag met u! Dit maakt een bezoekje aan Restaurant Saray een bijzondere culinaire ervaring. U leert de Turkse keuken pas echt kennen door het royale All You Can Eat arrangement. Dit kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Dan kunt u 2,5 uur lang eindeloos genieten van allemaal verschillende Turkse lekkernijen. Wilt u liever één groot bord van uw favoriete Turkse gerecht? Ook dan moet u bij Restaurant Saray zijn. De uitgebreide menukaart biedt u diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wat dacht u van ‘’Avci Kebab’’: in deeg gewikkelde gegrilde kipfilet, lams- en kalfsbiefstuk uit de oven, geserveerd aan een spies?

Sluit uw diner af volgens de Turkse traditie; met een zoet kopje Turkse thee en één van de verleidelijke nagerechten. Bestel bijvoorbeeld de Ilmik, een Turkse cake op basis van griesmeel met noten, overgoten met honingsiroop en ijs. Geniet van een feestelijk diner met uw Dinerbon!