Ambrosijn

Adres
Langestreek 13
9166LA Schiermonnikoog
Telefoon
0519 720 261
Dinerbon.com Schiermonnikoog Ambrosijn

Ambrosijn is een restaurant, hotel en ijssalon, gelegen op de mooiste plek van Nederland: Schiermonnikoog. Dit restaurant ligt in het pittoreske centrum van het dorp Schiermonnikoog. In de Griekse mythologie wordt het amberkleurige “Ambrosijn” ook wel de nectar van de goden genoemd, omdat het eten ervan voor onsterfelijkheid zou zorgen. Onsterfelijk wordt u bij het eten van Ambrosijn niet, maar wil u met uw dinerbon een avond van hemelse smaken genieten, dan bent u wel aan het juiste adres.

Ambrosijn staat bekend om haar voortreffelijke verassingsmenu. Dit menu wordt elke dag door chef-kok Co Huijbrechts samengesteld, geïnspireerd door het à la carte menu en de seizoensproducten die iedere dag vers geleverd worden. De keuken werkt met pure en eerlijke producten om spannende en verrassende smaakcombinaties te creëeren. Het Ambrosijn menu is een meergangenmenu dat speciaal voor u wordt bereid, waarbij er rekening gehouden kan worden met uw speciale wensen en voorkeuren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw eigen menu samenstellen à la carte. Bij Ambrosijn geven wij u ook graag kundig advies over een bijpassende wijn, om zo uw smaakervaring helemaal tot zijn recht te laten komen.

Overdag serveert Ambrosijn luxe broodjes, salades en soepen van de kleine kaart. De ijssalon Ambrosijn is al jaren een begrip op het eiland. Het schepijs wordt elke dag vers bereid met de melk van eilanderkoeien in meer dan 30 verschillende verrassende smaken. De creativiteit van Ambrosijn komt ook hier volledig tot zijn recht.

Op Schiermonnikoog tot rust komen en puur genieten? Met uw dinerbon bent u bij Ambrosijn meer dan welkom. Hopelijk tot snel!