Restaurant Het Eethuys

Adres
Kerkstraat 3
5324AG Ammerzoden
Telefoon
073 599 5907
Dinerbon.com Ammerzoden Restaurant Het Eethuys
Dinerbon.com Ammerzoden Restaurant Het Eethuys
Dinerbon.com Ammerzoden Restaurant Het Eethuys

Uit eten in een ontspannen sfeer doe je bij Restaurant Het Eethuys

Ga je binnenkort met vrienden of je partner een hapje eten en zoek je naar een restaurant waar een ontspannen sfeer heerst? Zoek dan niet verder en kom met je dinerbon een keer langs bij Restaurant Het Eethuys. Door het gezellig ingericht etablissement voel je je hier direct op je gemak en het personeel doet er graag alles aan om je in culinair opzicht volledig in de watten te leggen met je dinerbon. Je auto kun je eenvoudig parkeren op een ruim parkeerplein bij de nabijgelegen kerk, maar ook op 100 meter loopafstand is een bushalte gevestigd.

Maak kennis met de lunchkaart van Restaurant Het Eethuys

De lunchkaart van Restaurant Het Eethuys bestaat voornamelijk uit diverse broodgerechten. Ieder broodje wordt voorzien van smakelijk vers beleg. Denk hierbij aan een broodje Eethuys met gebakken champignon, ui en ham blokjes of een broodje gerookte zalm met bieslook roomkaas. Kom je liever langs voor een uitgebreider etentje met de dinercheque? Laat je in dat geval aangenaam verassen door het 3-gangen menu. Probeer een van de smakelijke soepen uit, een pubstyle carpaccio met truffelmayonaise en diverse vlees- en visvarianten als hoofdgerecht. Voor de kleine eters biedt Restaurant Het Eethuys speciale kindermenu’s aan.

Kom vier dagen per week langs bij Restaurant Het Eethuys

Op welke dag van de week kom jij graag een keer langs bij Restaurant Het Eethuys? Je bent op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van harte welkom voor een lunch. Op donderdag tot en met dinsdag is het restaurant vanaf 17.00 uur geopend voor het diner. Voor meer informatie over de kaart of voor het maken van een reservering, kun je het beste even naar Restaurant Het Eethuys bellen. Vergeet niet om je dinercheque mee te nemen en geniet een middag of avond lang van diverse lekkernijen.