Brasserie M'Joy

Adres
Leienplein 10
7311 EE Apeldoorn
Telefoon
06 12323065
Dinerbon.com Apeldoorn Brasserie M'Joy
Dinerbon.com Apeldoorn Brasserie M'Joy
Dinerbon.com Apeldoorn Brasserie M'Joy
Dinerbon.com Apeldoorn Brasserie M'Joy

Kom voor een lunch, diner of een borrel langs met de dinerbon bij Brasserie M'Joy

Brasserie M'Joy is gevestigd aan het Leienplein in Apeldoorn en de perfecte plek voor een lunch, diner of een borrel. Het gastvrije personeel doet er graag alles aan om het je helemaal naar je zin te maken. Zo kun je een passend advies op het gebied van bier en wijn krijgen en met een eventuele dieetwens of een allergie kan altijd rekening worden gehouden. Door de centrale ligging in Apeldoorn is de brasserie zowel met de auto, met de fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Ideaal als je een dagje weg in Apeldoorn op de planning hebt staan of in Apeldoorn woont en de dinerbon bij jou in de buurt uit wilt geven.

Laat je aangenaam verrassen door een goed verzorgde High Tea van Brasserie M'Joy

Bij Brasserie M'Joy weten ze als geen ander waar een goed verzorgde High Tea aan moet voldoen. Naast dat je met de dinercheque gaat genieten van diverse exclusieve theesoorten, kun je ook tal van lekkernijen verwachten. Geniet met vrienden, het gezin of met collega’s van vers fruit, belegde sandwiches, de beroemde brownie van Brasserie M'Joy, petit fours, Griekse yoghurt met huisgemaakte granola, croissantjes, mini broodjes en zoet beleg. Al met al genoeg lekkers waar je een hele middag lang van kunt gaan genieten.

Kom van woensdag tot en met zondag langs bij Brasserie M'Joy

Brasserie M'Joy is van van woensdag tot en met zondag geopend. Naast een High Tea, heb je met je dinercheque ook de keuze uit diverse andere arrangementen. Hier kun je uiteraard naar vragen zodra je een plekje in het restaurant uit hebt gekozen, maar je kunt deze mogelijkheden ook alvast online bekijken. Reserveer je van tevoren graag een tafel? Doe dit door even te bellen met het personeel van Brasserie M'Joy.