BAS Beers and Steaks

Adres
Raadhuisplein 4
3771 ER Barneveld
Telefoon
0342490969
Dinerbon.com Barneveld BAS Beers and Steaks
Dinerbon.com Barneveld BAS Beers and Steaks
Dinerbon.com Barneveld BAS Beers and Steaks
Dinerbon.com Barneveld BAS Beers and Steaks

Kent u BAS Beers & Steaks al? Dit is een nieuw concept in Barneveld waar u in ruil voor uw Dinerbon terecht kunt voor een heerlijk stukje vlees.  Ze stappen uit de trend van het luxe eten met veel opsmuk. Terug naar de basis met eenvoudige gerechten, pure producten en geen ingewikkelde bereidingen. BAS Beers & Steaks serveert eten van hoge kwaliteit en dat vindt u zeker terug in de smaak. Reserveer dus gauw een tafeltje en maak kennis met BAS! Vergeet niet om ook uw Dinerbon mee te nemen.

BAS Beers & Steaks biedt plaats aan 150 gasten, verdeeld over het restaurant en serre. U kunt het hele jaar door terecht in de serre, want deze is voorzien van haarden en verwarmde banken. Is dit nog niet comfortabel genoeg? Ga dan in de speciale whiskeylounge zitten. In het restaurant kunt u terecht voor lunch, borrel en diner. Op alle menukaarten staat een goed stukje vlees centraal. De vleesliefhebber met een Dinerbon zit hier dus wel goed! De biefstukken worden met zorg en liefde bereid op de Braziliaanse grill of Green Egg. Een portie verse groenten en friet maakt het geheel compleet! Wilt u echt iets speciaals proberen? Ga dan voor Meat Bas: selectie van mooie stukken gerijpt vlees om te delen. Dat wordt een culinaire ervaring om nooit meer te vergeten.

BAS Beers & Steaks is overigens ook toegankelijk voor visliefhebbers en vegetariërs. Iedereen is welkom! Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Ook de zoetekauw is hier aan het juiste adres. Op de uitgebreide dessertkaart vindt u bijvoorbeeld op de houtgrill gegrilde ananas met ananassorbet en munt. Kom dus gauw langs voor een uitgebreid diner met uw partner, vrienden of familie.