Restaurant Pomphuis

Adres
Klinkenbergerweg 41
6711MJ Ede
Telefoon
0318-653133
Dinerbon.com Ede Restaurant Pomphuis
Dinerbon.com Ede Restaurant Pomphuis
Dinerbon.com Ede Restaurant Pomphuis
Dinerbon.com Ede Restaurant Pomphuis

Zoekt u een eetgelegenheid in Ede waar u uitgebreid kunt dineren met uw Dinerbon? Dan moet u Restaurant Pomphuis eens overwegen. De unieke architectuur van het monumentale pand waarin het restaurant gevestigd is, wordt in zijn waarde gelaten en draagt bij aan de warme sfeer van Restaurant Pomphuis. Aan de achterkant van het pand vindt u een prachtig terras met veranda. Bij goed weer kunt u hier aanschuiven en heerlijk eten en drinken. Het lijkt eigenlijk net alsof u op vakantie bent! Reserveer nu voor een onvergetelijk culinair avontuur. Vergeet niet om ook uw Dinerbon mee te nemen.

De veelzijdige menukaart van Restaurant Pomphuis wordt zes keer per jaar opnieuw samengesteld. Hierdoor kunnen ook terugkerende gasten zich keer op keer laten verassen. U heeft de keus uit een divers aanbod aan heerlijke gerechten. Ook vegetariërs kunnen met deze kaart goed uit de voeten. Bij Restaurant Pomphuis draait alles om hoge kwaliteit en mooie verse producten. Voor maar €29,50 krijgt u al een keuzemenu van drie gangen! Dit kunt u uiteraard ook met uw Dinerbon bestellen. Onder de hoofdgerechten vindt u eendenborst met sinaasappelsaus en aardappeltaart, gegrilde ossenhaas met portsaus en champignons en nog veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van hertenrugfilet en hertensukade met kruidkoeksaus, rode kool, spruitjes en stoofpeer?

Het is ook mogelijk om uw diner in de handen van de chef te laten. Bestel dan met uw Dinercheque het verassingsmenu van vier of vijf gangen. Het enige dat u hoeft te doen is uw allergieën en wensen doorgeven en genieten! Bestel er ook nog een mooie bijpassende wijn bij en uw avond bij Restaurant Pomphuis is compleet.