Yucatan Cocktailbar

Adres
Nieuwe Stationsstraat 23
6711 AG Ede
Telefoon
0318 300949
Dinerbon.com Ede Yucatan Cocktailbar
Dinerbon.com Ede Yucatan Cocktailbar
Dinerbon.com Ede Yucatan Cocktailbar
Dinerbon.com Ede Yucatan Cocktailbar
Dinerbon.com Ede Yucatan Cocktailbar

Tropische stranden en flamingo’s staan centraal bij Yucatan Tiki Bar & Grill

De naam zegt het eigenlijk al, bij Yucatan Tiki Bar & Grill waan je je even helemaal in tropische sferen. In deze bar staan namelijk palmbladeren, bamboe, tropische stranden, Tiki Maskers en flamingo’s centraal. Geniet van een gezellig avondje uit en geef je restaurantbon uit aan lekker eten of een zomers drankje. Je kunt hier tot in de late uurtjes feesten en het personeel maakt graag de mooiste cocktails voor je. Wil je liever met je restaurantbon alleen wat komen eten? Probeer dan zeker de ‘mock turtle soep’ of de mega shaslick spies die op een originele manier wordt geserveerd!

Maak kennis met de uitgebreide cocktailkaart van Yucatan Tiki Bar & Grill

Yucatan Tiki Bar & Grill staat bekend om de overheerlijke cocktails. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je hebt namelijk de keuze uit een uitgebreide cocktailkaart, waarbij gebruik wordt gemaakt van een breed scala aan Caribische rum’s en tequila’s. Kom je een keer langs in het weekend, dan weten de gave DJ’s hoe een goed feestje moet worden gebouwd. Daarnaast worden er ook regelmatig speciale avonden georganiseerd. Om de actuele agenda te weten, kun je het beste het Instagram account en de Facebookpagina van Yucatan Tiki Bar & Grill in de gaten houden.

Kies met je restaurant cadeau uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten

Bij Yucatan Tiki Bar & Grill weten ze als geen ander waar goed eten aan moet voldoen. Daarom heb je de keuze uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van de beste producten. En dat proef je! Bekijk alvast de menukaart op de website van Yucatan Tiki Bar & Grill en trommel je vrienden, collega’s of je partner op om een keer langs te komen. Het restaurant is gevestigd aan de Nieuwe Stationsstraat 23 in Ede. Kom jij binnenkort een keer langs in dit gezellige en tropische restaurant met je restaurant cadeau?