Grand Café De M'ooije Waard

Adres
Sint Willibrordstraat 20
6566DD Millingen aan de Rijn
Telefoon
0481 434 430
Dinerbon.com Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard
Dinerbon.com Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard
Dinerbon.com Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard

Grand Café De M'ooije Waard verzilvert nu ook graag uw dinerbon!  In dit knusse en leuk ingerichte restaurant bent u op de ideale plek om gezellig samen te komen! Dit kunt u zes dagen per week doen, namelijk van dinsdag t/m zondag.  De openingstijden kunnen verschillen tussen 12:00 uur en 02:00 uur. Kijk dus zeker even op de site welke dag voor u de ideale openingstijden heeft! Naast lekker eten kunt u bij Grand Café De M'ooije Waard ook gezellig dansen en een borreltje drinken. Iedereen is er van harte welkom. In de omgeving van het restaurant kunt u ook volop genieten. Naast het besteden van uw dinerbon bij Grand Café De M'ooije Waard kunt u ook lekker wandelen of fietsen in Millingen zelf. Dit kunt u onder andere doen op de Rijndijk.

Grand Café De M'ooije Waard biedt zowel lunchen als dineren aan. U krijgt vers gemaakte gerechten. Een broodje hamburger of tosti voor de lunch en een lekkere varkenshaas-saté voor het diner met een lekker toetje om het af te sluiten. Er worden namelijk lekker voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten bereid in de avond. Deze kunt u uiteindelijk betalen met uw dinerbon! U heeft ook keuze uit verschillende soorten drankjes. Zo kunt er een heerlijk smakenfestijn van maken! Laat zeker even weten als u ergens allergisch voor bent of een speciaal dieet volgt zodat de koks hier eventueel rekening mee kunnen houden.

Grand Café De M'ooije Waard hoopt u snel te mogen ontvangen met of zonder uw gezelschap en daarbij uw dinerbon te verzilveren!