Chinees Suus'Garden

Adres
Gamerschestraat 7
5301 AN Zaltbommel
Telefoon
0418 512924
Dinerbon.com Zaltbommel Chinees Suus'Garden
Dinerbon.com Zaltbommel Chinees Suus'Garden

U heeft nu exclusief de mogelijkheid om met uw dinerbon de Chinese keuken te gaan ontdekken, en dat in het mooie Zaltbommel! In deze Gelderse stad, die meer dan 1000 jaar oud is, vindt u namelijk Chinees Restaurant Suus’ Garden. Dit Chinese restaurant is in de stad al jaren bekend, maar dan onder de naam Bommelwok. De naam is veranderd, maar u kunt er nog steeds even goed Chinees eten. U bent dan ook van harte welkom om met uw dinerbon het restaurant te bezoeken en alle specialiteiten van de kaart uit te proberen. Dit kan in het gezellig, Oosters ingerichte restaurant of gezellig voor de deur aan een van de tafeltjes.

Bij Suus’ Garden kunt u kiezen uit specialiteiten van de kaart of uit een van de 10 verschillende keuzemenu’s. Zo kunt u bijvoorbeeld een babipangang menu bestellen of een foe yong hai menu. Iedere maand kunt u bovendien genieten van een maandelijks wisselend maandmenu!

Naast een restaurant biedt Chinees Restaurant Suus’ Garden ook een afhaaldienst aan. Via whatsapp of telefoon kunt u de lekkerste menu’s bestellen die u vervolgens in het comfort van uw eigen huis of op een andere locatie naar keuze op kunt eten. Ook doet Suus’ Garden catering voor uw evenement. Wanneer u iets organiseert en daar graag lekker Chinees eten gecaterd wilt hebben, neem dan vooral contact op met Suus’ Garden om de mogelijkheden te bespreken! De eigenaresse van Suus’ Garden hoopt u snel te mogen ontvangen in haar gezellige restaurant, dus kom snel een keer langs met uw dinerbon