Chinees Suus'Garden

Adres
Gamerschestraat 7
5301 AN Zaltbommel
Telefoon
0418 512924
Dinerbon.com Zaltbommel Chinees Suus'Garden
Dinerbon.com Zaltbommel Chinees Suus'Garden

U heeft nu exclusief de mogelijkheid om met uw dinerbon de Chinese keuken te gaan ontdekken, en dat in het mooie Zaltbommel! In deze Gelderse stad, die meer dan 1000 jaar oud is, vindt u namelijk Chinees Restaurant Suus’ Garden. Dit Chinese restaurant is in de stad al jaren bekend, maar dan onder de naam Bommelwok. De naam is veranderd, maar u kunt er nog steeds even goed Chinees eten. U bent dan ook van harte welkom om met uw dinerbon het restaurant te bezoeken en alle specialiteiten van de kaart uit te proberen. Dit kan in het gezellig, Oosters ingerichte restaurant of gezellig voor de deur aan een van de tafeltjes.

Bij Suus’ Garden kunt u kiezen uit specialiteiten van de kaart of uit een van de 10 verschillende keuzemenu’s. Zo kunt u bijvoorbeeld een babipangang menu bestellen of een foe yong hai menu. Iedere maand kunt u bovendien genieten van een maandelijks wisselend maandmenu!

De eigenaresse van Suus’ Garden hoopt u snel te mogen ontvangen in haar gezellige restaurant, dus kom snel een keer langs met uw dinerbon.

Let op: u kunt de dinerbon van Diner Cadeau alleen gebruiken als u in het restaurant komt eten, dus niet als u gerechten komt afhalen.