5 Smaken

Adres
Poelestraat 39-41
9711 PK Groningen
Telefoon
050 - 3189696
Dinerbon.com Groningen 5 Smaken
Dinerbon.com Groningen 5 Smaken
Dinerbon.com Groningen 5 Smaken
Dinerbon.com Groningen 5 Smaken

Midden in het centrum van Groningen, dichtbij het uitgaansgebied, ligt het Koreaanse fusionrestaurant 5 Smaken. In het chique ogende, maar gemoedelijke restaurant waant u zich in een Aziatische stad. Het restaurant is internationaal ingesteld en u zult hier gasten treffen van over de hele wereld. En dat is niet voor niets, 5 Smaken trekt vanwege haar heerlijke gerechten een breed publiek. Een uitstekend plek om uw Dinercheque uit te geven als u kennis wilt maken met de Koreaanse keuken.

Bij 5 Smaken is een all you can eat menu aanwezig en een à la carte menu. Het à la carte menu bestaat op geheel traditionele Aziatische wijze uit verschillende kleine en middelgrote gerechtjes. Deze gerechten zijn perfect om samen te delen met uw tafelgezelschap. Een kleine greep uit het à la carte menu: diverse pokébowls, sushi & sashimi en dim sum. Maar vrijwel de meeste gasten die komen dineren bij 5 Smaken kiezen voor het all you can eat menu. En dat is niet zo gek ook, want voor een vaste prijs kunt u zoveel mogelijk lekkers eten als u op kunt. Daarnaast is het een uitstekende manier om kennis te maken met de Koreaanse keuken, omdat u nu de mogelijkheid heeft om voor gerechten te kiezen die u nog nooit eerder heeft gehad. En het leuke is dat de gasten ook zelf hun vlees of vis kunnen grillen op de speciale barbecue midden op de tafel. Dit biedt een bijzondere belevenis en zo kunt u uw vlees of vis naar eigen wens grillen. 5 Smaken is al met al een origineel restaurant om uw Dinercheque te spenderen.

Bij 5 Smaken kunt u online uw reservering doen, zo bent u verzekerd van een tafeltje om uw Dinerbon uit te geven. De meeste all you can eat restaurants zijn vaak groot opgezet en er hangt niet altijd een gemoedelijke sfeer. 5 Smaken is echter niet een 'typisch' all you can eat restaurant, omdat het redelijk klein is en er wél die gemoedelijke sfeer hangt. Het restaurant is zeven dagen per week open, dus iedere dag heeft u de mogelijkheid om hier uw Dinerbon uit te geven.