Grand Café Mr. Bakels

Adres
Gedempte Zuiderdiep 56
9711HK Groningen
Telefoon
050 364 0081
Dinerbon.com Groningen Grand Café Mr. Bakels
Dinerbon.com Groningen Grand Café Mr. Bakels
Dinerbon.com Groningen Grand Café Mr. Bakels

Aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen vindt u Grand Café Groningen, waar u met uw dinerbon van harte welkom bent. Het is een zeer bijzonder pand dat stamt uit de 19de eeuw en ooit eigendom was van de Steenkolen Handelsvereniging. Dat staat ook nog in grote stenen letters op de voorgevel. Nu biedt het pand echter ruimte voor vele trouwe bezoekers die het heerlijk vinden om bij Grand Café Groningen neer te strijken en te genieten van een kopje koffie met een stuk taart, een uitgebreide brunch, een high tea, een lekker borrel met een goed glas wijn of een uitgebreid diner. U kunt nu met uw dinerbon een van deze bezoekers worden. Het grand café is maar liefst zeven dagen in de week geopend, dus wees welkom om langs te komen op een moment dat u uitkomt!

In de keuken va Grand Café Groningen staan chefs met een hart voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit blijkt vooral uit de producten waarmee zij werken. Het brood komt van de ambachtelijke bakker, de groenten en het vlees van biologische boeren uit de buurt en de vis op het menu is van de duurzame vangst van het seizoen. Hiermee wordt niet alleen het milieu ontlast en de lokale economie gestimuleerd, maar wordt ook gegarandeerd dat u heerlijke, gezonde, verse producten van hoge kwaliteit kunt proeven bij uw bezoek met uw dinerbon. Een echte win-win situatie dus!

Bent u benieuwd wat voor lekkers u allemaal kunt komen eten bij Grand Café Groningen? Neem dan een kijkje op de website of laat u verassen bij uw bezoek aan die gezellige grand café met uw dinerbon.