Grieks Restaurant Olympia

Adres
Zwanestraat 12
9712CM Groningen
Telefoon
050-3123846
Dinerbon.com Groningen Grieks Restaurant Olympia
Dinerbon.com Groningen Grieks Restaurant Olympia
Dinerbon.com Groningen Grieks Restaurant Olympia

Midden in het centrum van het altijd gezellige Groningen is Restaurant Olympia te vinden. Dit restaurant staat bekend om haar gastvrijheid en haar authentieke Griekse keuken. Bent u een echte liefhebber van de Griekse keuken of wilt u deze veelzijdige keuken beter leren kennen? Dan is Restaurant Olympia een echte aanrader! Ook fijn: u bent er van harte welkom met uw Dinerbon! Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00.

De menukaart van Restaurant Olympia is zeer uitgebreid. Begin de avond goed met een glaasje ouzo en bestel daarna één van de bijzondere voorgerechtjes. Een Grieks diner is natuurlijk geen Grieks diner zonder een portie tzatziki! Verder hebben ze ook nog gebakken mosselen, bladerdeeg met feta en spinazie en uiteraard echte Griekse olijven. Daarna kunt u in ruil voor uw Dinerbon één van de smakelijke hoofdgerechten bestellen. De vleeseter is bij Restaurant Olympia aan het goede adres. Ze hebben allerlei verrukkelijke spiesen met traditioneel gemarineerd vlees. U kunt ook gaan voor gemengde spies met bijvoorbeeld ossenhaas, kipfilet en varkenshaas. Er zijn allerlei combinaties mogelijk! Uiteraard kunt u met de Dinerbon ook heerlijke visspecialiteiten en vegetarische gerechten bestellen. Voor de vegetariër is er bijvoorbeeld gebakken feta met witte bonen. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rijst, aardappels. sperziebonen en sla. Één ding is zeker; u zult Restaurant Olympia niet hongerig verlaten!

Bij Restaurant Olympia waant u zich op een idyllisch Grieks eiland. De gerechten zijn smaakvol, royaal geportioneerd en goed geprijsd. Reken nu ook af met uw Dinerbon!