Harbour Cafe

Adres
Voor Het Voormalig Klein Poortje 10-11
9711 RR Groningen
Telefoon
050 3051080
Dinerbon.com Groningen Harbour Cafe
Dinerbon.com Groningen Harbour Cafe

Harbour Café, een gemoedelijk restaurantje gelegen in de Oosterhaven waar het zomers bruist van de mensen. U geniet hier met uw Dinerbon van verfijnd eten, een puike selectie van wijnen en maar liefst 27 speciaalbieren van de tap. Er hangt een ontspannen, gemoedelijke sfeer en de bediening staat bekend om haar gastvrijheid. Dit in combinatie met heerlijke gerechten en fijne muziek op de achtergrond zorgt voor gegarandeerd een goede avond.

Zoals de naam al doet vermoeden ligt Harbour Café aan een haven. Een haven midden in de stad Groningen. En in een café aan de haven worden natuurlijk vooral visgerechten geserveerd. Zo ook bij Harbour Café. De visgerechten vormen de basis van de menukaart, maar ook de vleesliefhebber, vegetariër en veganist hebben meer dan voldoende keus op de kaart. De menukaart is wisselend, maar gerechten die u kunt verwachten zijn bijvoorbeeld gamba's, entrecote en een weedburger. Naast de uitgebreide selectie hoofdgerechten zijn er ook voor- en nagerechten te bestellen. Haal alles eruit wat er in zit en besteed uw Dinercheque goed.

Met mooi zonnig weer kunt u bij Harbour Café op het gezellige terras in de zon zitten. He terras is gelegen aan het water en op warme dagen varen er veel bootjes voorbij met studenten. Er valt van alles te zien. En voor de mensen die zelf heel enthousiast worden om ook op een boot te gaan, is het zelfs mogelijk om een 'borrelboot' bij Harbour Café te reserveren. De rondvaart is geschikt voor 10 tot 15 personen en vaart door de Groningse grachten. Op de koudere dagen zit u lekker warm en met een plekje aan het raam heeft u ook een mooi uitzicht over de stadse haven.

Het maakt niet uit op welke dag u wilt gaan dineren met uw Dinerbon, want Harbour Café is zeven dagen per week geopend. Van maandag tot en met woensdag opent het restaurant haar deuren om 16.00 uur en van donderdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur. Reserveren kan gemakkelijk online, maar natuurlijk ook per telefoon. Zoek uw Dinercheque op en maak vandaag nog een reservering.