Moro

Adres
Gedempte Kattendiep 21
9711PL Groningen
Telefoon
050 3603666
Dinerbon.com Groningen Moro
Dinerbon.com Groningen Moro
Dinerbon.com Groningen Moro

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant om uw dinerbon te kunnen besteden in het mooie Groningen, en wilt u graag kennis maken met de rijke smaken, kleuren, geuren en tradities uit de Zuid-Mediterrane keuken? Dan is een etentje bij restaurant Moro aan het Gedempte Kattendiep echt iets voor u. Bij restaurant Moro zal u met uw dinerbon altijd zeer warm worden onthaald in het warm verlichte en in Mediterrane stijl ingerichte restaurant. Wanneer u binnenloopt komen de heerlijke geuren u al tegemoet en u zult direct zin krijgen om te beginnen aan een smaakvol diner!

In de keuken van restaurant Moro wordt gekookt aan de hand van eeuwenoude tradities uit de Zuid-Mediterrane omgeving. U zal duidelijk proeven dat het eten beinvloed is door de smaken uit onder andere Spanje, Noord-Afrika en het Zuidoostelijke Middellandse zeegebied. De keuzemogelijkheden die u met uw dinerbon heeft zijn zeer ruim. Zo kunt u bijvoorbeeld een gevulde artisjokkenbodem met couscous, wintergroenten, ghee, doperwten en munt bestellen. Ook kunt u kiezen voor een gegrilde tournedos met truffelsaus, die wordt geserveerd met salade, friet en kerriemayonaise. Proef ook de Tajine pollo, een klassieker van restaurant Moro. Het is een Tajine van kip gevuld met zoete aardappel, mediterrane groenten, kikkererwten, kokosmelk en citroengras.

Lijkt het u leuk om uw dinerbon te besteden in een traditioneel Zuid-Mediterraan restaurant waar u in alle rust in een sfeervolle omgeving de vele verschillende smaken uit deze cuisine kunt ontdekken, dan bent u bij restaurant Moro geheel aan het juiste adres. Het team van Moro hoopt u dan ook snel te mogen ontvangen voor een gezellige en bovenal culinaire avond!