Restaurant Land van Kokanje

Adres
Oude Boteringestraat 9
9712 GB Groningen
Telefoon
050 318 0622
Dinerbon.com Groningen Restaurant Land van Kokanje
Dinerbon.com Groningen Restaurant Land van Kokanje
Dinerbon.com Groningen Restaurant Land van Kokanje

Restaurant Land van Kokanje is een sfeervolle eetgelegenheid, te vinden in de oude binnenstad van het bruisende Groningen. U kunt hier dagelijks vanaf 11:00 terecht voor een kop koffie, vergadering, lunch, borrel of diner. Ze accepteren ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel! ‘’Het Land van Kokanje’’ is de Middeleeuwse benaming voor wat ook wel bekend staat als Luilekkerland. Dit sprookjesland met een overvloed aan eten en drinken is precies wat Restaurant Land van Kokanje beoogd te zijn!

Het leuke aan Restaurant Land van Kokanje is dat de keukenbrigade u graag verast met creatieve gerechten en bijzondere producten. Uw Dinerbon is hier goed besteed! Zo kunt u onder andere genieten van gerechten met huisgerookte en huisgepekelde dry-aged entrecote. Dit vlees is heerlijk zacht en vol van smaak. Wat dacht u van entrecote met knolselderijpuree en een runderjus met oregano of een geroosterde hamburger van entrecote met tomaat-paprikamarmelade? Een mooi glas rode wijn zal hier heerlijk bij smaken. Ook hebben ze heerlijke gerechten met Hollandse landkip. Probeer bijvoorbeeld de gebraden kippenpoot met cantharellen, oesterzwammen, grote champignons en anijschampignons, rode uiencompote en ananassalie. Geniet van een bijzonder diner met uw Dinerbon!

Bent u meer een liefhebber van vegetarische gerechten? Ook dan kunt u met de Dinerbon bij Restaurant Land van Kokanje terecht. Op de kaart vindt u namelijk ook lekkernijen zoals een stamppot van zoete aardappel, rucola en oude kaas en een krokante lasagne met spinazie en tomaten-bechamel van mascarpone. U proeft de allerlekkerste producten van het seizoen, zo mogelijk uit eigen tuin van de chef!