De Admiraal

Adres
Heerlerbaan 107
6418 CB Heerlen
Telefoon
045 5114163
Dinerbon.com Heerlen De Admiraal
Dinerbon.com Heerlen De Admiraal
Dinerbon.com Heerlen De Admiraal
Dinerbon.com Heerlen De Admiraal
Dinerbon.com Heerlen De Admiraal

Je voelt je direct thuis bij De Admiraal in Heerlen

Zodra je door de entree loopt van De Admiraal in Heerlen, merk je direct dat je je thuis voelt. In dit urban en gezellige restaurant worden mooie gerechten met verse ingrediënten geserveerd. De kaart is bewust compact gehouden, zodat je altijd verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit. Naast dat je met je restaurantbon van harte welkom bent in het restaurant, kun je bij De Admiraal in Heerlen ook een leuk feest organiseren in de Lord Nelson bar. De zaal leent zich perfect voor feesten als quizzen, musicals, partijen en koffietafels.

Een mooie en originele kegelbaan uit het jaar 1970

Het restaurant van De Admiraal in Heerlen is in een urban stijl aangekleed. Hierdoor geniet je met je restaurantbon van een rustgevende en gezellige ambiance. Je hebt de keuze uit diverse specialiteiten van de normale kaart, maar je kunt je ook aangenaam laten verassen door de 3-gangen menu’s. Deze menu’s lenen zich uitstekend voor grotere groepen. Uiteraard is er ook een kleiner 3-gangen menu te verkrijgen, waar de porties op zijn aangepast. Op de drankenkaart heb je de keuze uit een divers aanbod aan dranken en het Admiraal bier. Dit is een speciaal Gulpener Premium bier.

Na een avond of tussen de gangen door even uitbuiken? De mooie en originele kegelbaan uit het jaar 1970 functioneert nog altijd perfect. Deze kegelbaan is naast de Lord Nelson bar gebouwd en biedt, door de afzonderlijke ruimte, maximale privacy. De baan is geschikt voor groepen van minimaal twee personen en maximaal 12 personen. Ideaal dus voor een kinderfeestje, een bedrijfsborrel of familiedag.

Neem met je restaurant cadeau plaats in het restaurant of op het buitenterras

Voor zowel kleine groepen als grote groepen zijn er meer dan voldoende moeilijkheden met het restaurant cadeau. Het restaurant biedt plek aan 45 personen, het buitenterras biedt plek aan 30 personen. Van woensdag tot en met zondag is het restaurant van De Admiraal in Heerlen geopend van 16.30 uur tot 22.30 uur.