Eetcafe Auwt Aelse

Adres
Dorpstraat 6
6181GX Elsloo
Telefoon
046 437 74 42
Dinerbon.com Elsloo Eetcafe Auwt Aelse
Dinerbon.com Elsloo Eetcafe Auwt Aelse

Eetcafé Auwt Aelse is gevestigd aan de Dorpstraat in Elsloo. Het is een gezellig en aangenaam restaurant waar u nu ook met uw dinerbon kunt eten! U eet hier in een rustige en sfeervolle omgeving. U kunt gerust met iedereen langskomen, jong en oud dat maakt voor Auwt Aelse niet uit! Ook kunt u langskomen voor een zakenlunch of diner, een borreltje met vrienden of een gezellig feestje! Het hardwerkende en vriendelijke personeel van Auwt Aelse staat uw gehele bezoek voor u klaar. Stel dus gerust al uw vragen en wensen, zodat u heerlijk kunt genieten van uw maaltijd!

Leena en Harrie werken in de keuken aan alle heerlijke gerechten. Leena zorgt voor een Scandinavisch tintje in de keuken. Zij is zelf afkomstig uit Finland en heeft ervaring opgedaan in Zweden en Griekenlad. Harrie die zorgt meer voor het Limburgse tintje in de keuken door zijn lekkere ‘’zoervleisj’’. Op de samengestelde menukaart staan kleine gerechten en salades, hoofdgerechten en heerlijke desserts. Een Scandinavisch haring Proeverijtje, Schwarzwälder hamrolletjes gevuld met mierikswortel crème, Salade kipfilet met fruit en balsamico dressing, Provençaalse kipfilet uit de oven met citroen, knoflook en rozemarijn, zalmfilet met een romige citroensaus en zuurvlees van het huis zijn een aantal verrukkelijke gerechten van de menukaart.
U heeft veel keuze aan overheerlijke gerechten voor uw dinerbon! Auwt Aelse vindt het belangrijk dat de gerechten lekker en eerlijk zijn en daarom krijgt u ook alleen gerechten geserveerd die een hoge kwaliteit aan smaak hebben.

Auwt Aelse is op maandag en dinsdag gesloten, maar op de andere dagen geopend vanaf 17:00 uur. Gaat u dus gerust langs met uw dinerbon en u zult een fijne avond beleven!