Hotel Kasteel Elsloo

Adres
Maasberg 1
6181 GV Elsloo
Telefoon
046 - 437 76 66
Dinerbon.com Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Dinerbon.com Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Dinerbon.com Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Dinerbon.com Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Dinerbon.com Elsloo Hotel Kasteel Elsloo

Kasteel Elsloo is een prachtige historische vestiging in het Zuid-Limburgse Maasberg, maar tegelijkertijd is het ook een sfeervol hotel en restaurant. Met uw Dinerbon bent u er van harte welkom voor een smakelijke lunch of diner. Iedereen die van lekker eten houdt kan hier terecht, ook geïnteresseerden die niet in het hotel verblijven. Zeven dagen per week worden hier de heerlijkste gerechten bereid, die geschoeid zijn op de Frans-Mediterrane leest. Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee!

Het team van Kasteel Elsloo werkt met veel passie en bezieling om uw gerechten een uitgesproken, maar uitgebalanceerde smaak te geven. Het menu volgt de seizoenen, waardoor u alleen het lekkerste, beste en gezondste van de jaargetijden op uw bord krijgt. Bovendien staat duurzaamheid hier hoog in het vaandel, dus er wordt zo veel mogelijk samengewerkt met lokale leveranciers. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw Dinerbon de borstfilet van Limburgse boerehoevekip bestellen! Wilt u zich liever laten verassen? Ga achterover zitten en bestel een proeverij van vier, vijf of zes gangen. Dan ligt uw maaltijd volledig in de handen van de chef! Een bijpassend glas wijn maakt uw diner met de Dinerbon compleet. Laat u adviseren door de sommelier en bestel één van de dertig bijzondere wijnen die u per glas kunt bestellen.

Voordat u aan het diner begint, moet u echt even de omgeving van Kasteel Elsloo verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld wandelen door de prachtige kasteeltuin en de botanische tuin. Deze loopt direct over in het prachtige Bunderbos, waar u naar hartenlust uw wandeling kunt vervolgen. Geniet van de Limburgse rust en ruimte!