Restaurant Drielanden

Adres
Mamelis 6
6295 NB Lemiers
Telefoon
043 - 306 1356
Dinerbon.com Lemiers Restaurant Drielanden
Dinerbon.com Lemiers Restaurant Drielanden
Dinerbon.com Lemiers Restaurant Drielanden

Voor een echte culinaire verrassing bent u in ons sfeervol ingerichte restaurant met open haard aan het goede adres. De maaltijden zijn bij de Piethaan altijd bereid met zoveel mogelijk verse ingrediënten en altijd gevarieerd. Naast ons uitgebreide menu heeft u bij ons ook altijd de keus uit extra seizoensgerechten, deze worden bijna exclusief bereid met producten uit de streek. Uw dinercheque van Diner Cadeau wordt bij ons ook altijd zonder problemen verwelkomd.

Bij binnenkomst van het hotel valt gelijk op dat de lounge een huiselijke en gemoedelijke ademt en dat het onlangs echt Limburgse cafe nog steeds enorm gezellig is. Nadat u een lange wandeling, dagtocht of fietstocht heeft gemaakt is onze schaduwrijke tuin de perfecte plek om eens lekker uit te rusten, er is meer dan genoeg comfortabele zitruimte. Er staat een ruime parkeerplaats ter uw beschikking, deze hoeven wij ook niet te delen met andere etablissementen wat het wel zo makkelijk maakt. Daarnaast kunt u uw fiets, motor of ander klein voertuig kwijt in onze beveiligde stalling. Het is voor ons immers van groot belang dat elke gast weer op huis aan gaat met een glimlach op zijn gast.

Bij de Piethaan wordt u altijd met open armen ontvangen, dat garandeert ons uiterst gastvrije personeel. Wij zijn van mening dat u een koning bent en het is de bedoeling dat u dat ook zo ervaart. Hopelijk weten wij u dit mee te geven en bent u daarna direct van plan om nog eens terug te komen. Weet dat bij uw tweede bezoek uw Dinercheque van Diner Cadeau dan gewoon weer gebruikt mag worden om mee te betalen.