Les 3 Seaux

Adres
Bassinkade 11
6211AL Maastricht
Telefoon
043 321 2038
Dinerbon.com Maastricht Les 3 Seaux
Dinerbon.com Maastricht Les 3 Seaux
Dinerbon.com Maastricht Les 3 Seaux
Dinerbon.com Maastricht Les 3 Seaux

Les 3 Seaux is een culinair paradijs voor iedereen die van verse vis, schaal- en schelpdieren houdt. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon. Het restaurant is gevestigd aan de historische binnenhaven van Maastricht, ‘t Bassin. Het ruime terras aan het water zal in combinatie met een zonnetje er voor zorgen dat het net lijkt alsof u op vakantie bent. Waan uzelf in een intiem restaurantje in een Frans kustplaatsje en geniet! Les 3 Seaux is dagelijks geopend tussen 12:00 en 22:00. Reserveer nu en neem gerust uw Dinerbon mee.

Bij Les 3 Seaux kunt u ontdekken hoe  traditionele visspecialiteiten worden omgetoverd tot eigenzinnige gerechten. De creatieve chefs doen hun uiterste best om zelfs de meest verwende fijnproever te verassen. Sommige tradities zijn wel bewaard gebleven, waaronder het homarium met een grote diversiteit aan oesters en de kreeften. Bestel eerst een lekker voorgerecht, zoals een feestelijke sea food platter met een halve kreeft, een garnalencocktail of een salade met gerookte vis. Les 3 Seaux staat bekend om haar unieke assortiment aan oesters. Dit kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Ze serveren niet alleen verschillende soorten Franse oesters, maar ook Zeeuwse oesters uit de Oosterschelde en Grevelingermeer. Dit is een echte delicatesse!

Verder vindt u op de menukaart van Les 3 Seaux ook nog andere overheerlijke visspecialiteiten zoals de zeetong, zeebaars en traditionele bouillabaisse. Dit laatste is een kruidige vissoep die vooral veel gegeten wordt in de havenstad Marseille. Het zal nog moeilijk worden om een keuze te maken! Na het eten kunt u in ieder geval altijd met uw Dinerbon betalen.