Brasserie La Pucelle

Adres
Hofstraat 2
4611TJ Bergen op Zoom
Telefoon
0164-266445
Dinerbon.com Bergen op Zoom Brasserie La Pucelle
Dinerbon.com Bergen op Zoom Brasserie La Pucelle

Let op: u kunt maximaal 1 cadeaukaart per diner inleveren. Wanneer u met uw dinerbon wilt betalen, dient u dit vooraf bij de reservering te vermelden.

Afhalen is mogelijk, er is wel een beperkt aantal gerechten beschikbaar per dag, neem hiervoor contact op met het restaurant.

U bent nu ook van harte welkom met uw dinerbon bij Restaurant La Pucelle – Markiezenhof, een restaurant gelegen in het historische stadspaleis van Bergen op Zoom. In dit stadspaleis huisden vroeger de markiezen van Bergen op Zoom, die erg invloedrijk waren in de omgeving. Hun huis was daarom ook prachtig, en dit is nog goed terug te zien bij een bezoekje aan het restaurant. Door de historische staat waarin het stadspaleis zich bevind, waant u zich echt een paar eeuwen terug. De mooie stenen muren, historische binnenplaats en de bijpassende inrichting maken een bezoek aan Restaurant La Pucelle meet dan een avond uit eten alleen. Het is echt een beleving met uw dinerbon. De koks en bediening doen er alles aan om u een avond geheel in de watten te leggen en adviseren u graag over de beste gerechten, wijnen en bieren van het seizoen.

Bij La Pucelle – Markiezenhof koken ze namelijk alleen met de beste streekproducten van het seizoen. Deze halen ze bij nabijgelegen boerderijen, en een deel komt zelfs uit de eigen moestuin van het stadspaleis. U kunt gedurende het gehele jaar genieten van afwisselende vis, vlees en vegetarische gerechten met bijpassende dranken. In de zomer kunt u tijdens warme dagen eten op het terras. Daar kunt u uiteraard ook terecht voor een lunch, een kop koffie of een goed glas wijn. In de herfst en de winter gaat binnen de open haard aan om te zorgen voor warmte en gezelligheid.

Restaurant La Pucelle – Markiezenhof is echt een aanrader voor de besteding van uw dinerbon. Namens eigenaars, koks en bediening: van harte welkom!