Napoli Best

Adres
Hoofdstraat 30
5683AE Best
Telefoon
049 939 9993
Dinerbon.com Best Napoli Best
Dinerbon.com Best Napoli Best

Restaurant Napoli is sinds 2007 gevestigd aan de Hoofdstraat in Best. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden, kunt u hier terecht voor alle denkbare Italiaanse specialiteiten. Ze accepteren er ook uw Dinerbon! Kwaliteit en gastvrijheid gaan bij Restaurant Napoli hand in hand. Het lijkt dus net alsof u in een pittoresk Italiaanse stadje zit te eten. Er wordt alleen gewerkt met verse en kwalitatief hoogstaande producten én volgens traditionele Italiaanse en Siciliaanse recepten. Proef hoe de Italianen de gerechten bedoeld hebben in ruil voor uw Dinerbon.

Als u zin heeft in een heerlijke verse pasta, moet u bij Restaurant Napoli zijn. Op de uitgebreide menukaart vindt u onder andere traditionele varianten zoals de Pasta Carbonara en Pasta Arabiata. Maar ook als u eens iets nieuws en verassend wilt proberen, bent u hier aan het juiste adres met uw Dinerbon. Zo wordt bijvoorbeeld de Pasta Apo’s Picante aangeraden door de chef, welke bestaat uit zalm, garnaaltjes, prei, oesterzwam en broccoli en een pikante huisgemarineerde crèmesaus. Uiteraard kunt u ook gewoon een knapperige Italiaanse pizza bestellen bij Restaurant Napoli. Ook dan heeft u ontzettend veel keus. Voor de echte vleesliefhebber hebben ze de Pizza Angela met ham, salami, gehakt, gebakken spek, huisgemaakte chips van vlees geserveerd met knoflooksaus.

Naast pizza en pasta zijn de chefs van Restaurant Napoli ook gespecialiseerd in het bereiden van authentieke Italiaanse visgerechten. Zo kunt u onder andere grote garnalen van de grill of tongfilets met lichte witte wijn-citroensaus bestellen. Geniet van een uitgebreid diner in ruil voor uw Dinerbon!