Eet en Drinklokaal MazzelToff

Adres
Leeghwaterlaan 59a
5223 BA Den Bosch
Telefoon
073 621 92 64
Dinerbon.com Den Bosch Eet en Drinklokaal MazzelToff
Dinerbon.com Den Bosch Eet en Drinklokaal MazzelToff
Dinerbon.com Den Bosch Eet en Drinklokaal MazzelToff

Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff ligt bij de achteringang van het centraal station van Den Bosch. Dit is dus vlakbij het centrum en het hippe paleiskwartier. Met uw Dinerbon kunt u hier van een gezellige middag of avond uit genieten. Mazzel/Toff is dé ontmoetingsplek voor buurtbewoners, leraren en studenten, advocaten en rechters en anderen die er in de buurt werken. Door de gemoedelijke sfeer en de warme inrichting zult ook u zich er thuis voelen.

Met uw Dinerbon kunt u bij Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff heerlijk lunchen, gezellig borrelen of feestelijk dineren. Uiteraard kunt u er ook terecht voor een koffie met een echte Bosche Bol van Bakkerij Jan de Groot. In de avond kunt u met uw Dinerbon iets kiezen van de unieke menukaart, waaronder zowel klassieke als verassende gerechten te vinden zijn. Een aanrader is de beroemde saté van varkenshaas. Goed geportioneerd en lekker! Naast de verfijnde vis- en vleesgerechten serveren ze bij Mazzel/Toff ook heerlijke huisgemaakte pasta’s. Bijzonder is de pasta met rivierkreeftjes en courgette en de tortellini met spinazie en ricotta. Vindt het moeilijk om een keuze te maken uit al dat lekkers op de menukaart? Bestel dan met uw Dinerbon een driegangendiner. Dan stelt de chef een speciaal verassingsmenu voor u samen!

Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff maakt ook de heerlijkste lunchgerechten voor u klaar. Ze hebben een uitgebreide lunchkaart met broodjes, tosti’s, clubsandwiches, eigerechten en nog veel meer. Uiteraard kunt u de varkenssaté ook al tijdens de lunch bestellen!