Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)

Adres
Orthenstraat 53
5211 SV Den Bosch
Telefoon
073-6130167
Dinerbon.com Den Bosch Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)
Dinerbon.com Den Bosch Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)

Argentinië; het land van de mooie vrouwen, onze koningin, voetbal en natuurlijk de grill. Er zijn weinig landen die net zo goed weten wat ze met vlees moeten als Argentinië. Als zodanig zijn Argentijnse grill restaurants over de hele wereld een begrip geworden, maar in Nederland is er eigenlijk maar één echt de moeite waard en dat is Rancho Bravo. En ook hier kunt u met uw Dinerbon naartoe! Dit restaurant bevindt zich in Den Bosch en weet precies hoe zij de Noord-Brabantse gastvrijheid moeten combineren met de absolute top van Argentijns eten.

Het helpt natuurlijk erg goed dat het de eigenaar na aan het hart gaat dat zijn gasten een onvergetelijke avond hebben. En het schaadt niemand dat het vlees van ongekende kwaliteit is. Rancho Bravo zal onder geen enkele voorwaarde ooit concessies doen aan de kwaliteit van de producten en voornamelijk de overheerlijke steaks. Dit betekent dat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst de garantie heeft van een overheerlijk diner. Dit is wel terug te zien aan de grote schare vaste klanten waar menig sterrenrestaurant jaloers op zou zijn.

Vlees dat zo mals is dat het smelt op de tong. En als laatste is daar de sfeer. Met een moderne inrichting met prachtige authentieke accenten. U zult heerlijk comfortabel van uw maal kunnen genieten. Na een bezoek aan Rancho Bravo zal uw avond niet meer stuk kunnen, zelfs niet als u na afloopt weer in het koude Nederland blijkt te zijn.

Heerlijk genieten doet u bij Rancho Bravo, zowel met een intiem diner als met hele gezin of al uw vrienden. Gebruik snel uw Dinerbon voor deze ervaring.