Eetcafe de Klinkert

Adres
De Klinkert 1
5151RD Drunen
Telefoon
0416 - 37 33 29
Dinerbon.com Drunen Eetcafe de Klinkert
Dinerbon.com Drunen Eetcafe de Klinkert
Dinerbon.com Drunen Eetcafe de Klinkert

In het prachtige natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen kunt u drankje drinken en een hapje eten bij Eetcafé de Klinkert. Dit gezellige bruine café heeft een groot terras met maar liefst 100 plekken. Iedereen is dus van harte uitgenodigd om hier te genieten van de rust en stilte die alleen te vinden is in de bossen. U kunt ook gerust uw Dinerbon meenemen.

Eetcafé de Klinkert staat voor echte Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid. En u kunt er ook nog eens lekker eten! Tijdens de lunch heeft u ruim de keus uit een assortiment aan broodjes, salades, uitsmijters én pannenkoeken met spek of appel. Voor de kinderen zijn er zelfs poffertjes. Met uw Dinerbon kunt u dus gezellig met het hele gezin komen lunchen. Op de dinerkaart staan voornamelijk gerechten die u zou verwachten in een Hollands eetcafé. Houdt u van een lekker stukje vlees? Dan bent u met uw Dinerbon bij Eetcafé de Klinkert aan het goede adres. Ze hebben onder andere spareribs, kipsaté, varkenssaté, ossenhaaspuntjes en T-bone steak. Op de website kunt u de diverse aanbiedingen van het restaurant terug vinden. Zo is een kipsaté slechts €5 op woensdag!

Het leuke aan Eetcafé de Klinkert is dat een lunch of diner met uw Dinerbon goed te combineren is met het verkennen van de prachtige omgeving. De Loonse en Drunense Duinen zijn zeer geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht. Het restaurant biedt zelfs wandelarrangementen aan voor een goede prijs. U wordt dan zowel voor als na de wandeling goed verzorgd. Kom helemaal tot ontspanning in de natuur!