De Gaper

Adres
Wilhelminaplein 5
5611HE Eindhoven
Telefoon
040 246 7770
Dinerbon.com Eindhoven De Gaper
Dinerbon.com Eindhoven De Gaper

Brabant staat bekend om gastvrijheid, gezelligheid en genieten. Een plek waar u dat nu met uw dinerbon zelf kunt gaan ervaren is bij Proeflokaal – Eetkamer de Gaper aan het mooie Wilhelminaplein in Eindhoven. Eigenaars Sjoerd Bannier en Jan Joost de Jong ontvangen in dit knusse Café – Restaurant al sinds 2001 met veel plezier gasten uit Eindhoven en wijde omtrek. Hun gastvrijheid en perfect getapte bieren hebben ertoe geleid dat zij genoemd worden door Misset Café Top 100 als een van de beste Café – Restaurants van Eindhoven. Als een van de sterkste punten wordt genoemd dat de gasten op het terras, aan de bar én in het restaurant altijd veel persoonlijke aandacht krijgen, wat een bezoek aan de Gaper erg gezellig maakt.

Nadat u hebt genoten van een drankje op het terras of aan de bar in het proeflokaal, kunt u de kleine trap op gaan naar de ‘eetkamer’. In dit restaurantgedeelte van De Gaper zwaait Chef-kok Frank van de Linden de scepter. Hij maakt voor u van de lekkerste seizoensproducten hoogstaande gerechten klaar met vis, vlees, of vegetarische ingrediënten. De kaart wisselt regelmatig, waardoor er iedere keer weer iets nieuws te ontdekken is met uw dinerbon in de Eetkamer.

Wanneer u Eindhoven een dag gaat bezoeken, bijvoorbeeld om te winkelen of om juist door de mooie straten te lopen en cultuur te snuiven, is Proeflokaal – Eetkamer de Gaper de ideale plek om u weer helemaal op te laden. Woont u in Eindhoven, maar bent u nog nooit bij De Gaper geweest? Pak ook dan deze kans om dit plekje te ontdekken met uw dinerbon!