Ethiopisch Restaurant

Adres
Schootsestraat 170
5616 RH Eindhoven
Telefoon
040-255 52 83
Dinerbon.com Eindhoven Ethiopisch Restaurant
Dinerbon.com Eindhoven Ethiopisch Restaurant

Ethiopisch Restaurant is de ultieme plek in het Brabantse Eindhoven waar u kunt genieten van unieke en exotische smaken. Wilt u echt iets bijzonders doen met uw Dinerbon? Dan bent u hier aan het goede adres! Zoals u eigenlijk al kunt afleiden van de naam, kunt u bij dit restaurant kennis maken met de exotische Ethiopische keuken. Deze bijzondere eetcultuur staat bekend om haar heerlijke gerechten, eeuwenoude tradities en een vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Het team van Ethiopisch Restaurant hoopt u spoedig te mogen verwelkomen. Neem ook gerust uw Dinerbon mee!

In Nederland kunt u vandaag de dag op een paar locaties genieten van de Ethiopische keuken. Hoewel dit eerst alleen was weggelegd voor Amsterdam en Rotterdam, is de keuken nu ook door dit restaurant in Eindhoven op de kaart gezet. Bestel eerst een lekker glas Zuid-Afrikaanse wijn of een tropisch biertje in een kalebas en laat dan uw oog vallen op één van de heerlijke groente-, vis- of vleesgerechten. Wat dacht u van rundvlees in currysaus, gebakken lamsrib of gemarineerde rosbief? Dit kunt u ook allemaal met uw Dinerbon bestellen! Voor de vegetariërs zijn er diverse opties met linzen, kikkererwten, bonen, spinazie en andere groenten. Alle gerechten worden voorzien van ‘enjera’, een soort luchtige pannenkoek. Dit is meteen uw bestek voor de avond!

Sluit uw exotische diner af met een pot koffie of thee. De koffiebonen worden gebrand waar u naast staat! De koffie zelf serveren ze geheel volgens Ethiopische traditie met wierook. Laat u verassen met een bijzonder diner met uw Dinerbon!