Harrie en Toon

Adres
Dorpsstraat 2
5846AA Ledeacker/St.Anthonis
Telefoon
0485 - 380024
Dinerbon.com Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon
Dinerbon.com Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon
Dinerbon.com Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon
Dinerbon.com Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon

Geniet van een goed verzorgde High Tea bij Restaurant tussen Harrie en Toon

Restaurant tussen Harrie en Toon is de perfecte plek om gezellig bij te kletsen met vrienden, te borrelen met collega’s of een dagje uit te beleven met het complete gezin. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat je in dit restaurant kunt kiezen voor een goed verzorgde High Tea. Zo krijg je vooraf een van de vier soepen en vervolgens wordt er een prachtige etagère geserveerd. Deze etagère bestaat uit diverse sandwiches en wraps en je kunt genieten van van een uitgebreid zoet buffet. Het personeel vertelt je graag alles over de mousses, bavarois, cakejes en taartjes waar je met je restaurantbon van gaat genieten. Een High Tea bij Restaurant tussen Harrie en Toon is vanaf 15 personen te reserveren.

Kies uit verschillende verse lunchgerechten

Naast dat Restaurant tussen Harrie en Toon een heerlijke High Tea kan verzorgen, ben je met je restaurant cadeau ook van harte welkom voor een lekkere lunch. Kies met je restaurant cadeau bijvoorbeeld voor een van de soepen, vers belegde broodjes, wraps, salades of burgers. De lunchgerechten van Restaurant tussen Harrie en Toon worden geserveerd tot 16.00 uur.

Later aansluiten? Kom langs voor een diner

Wie dacht dat Restaurant tussen Harrie en Toon tot 16.00 uur geopend is, heeft het mis. Het personeel van dit restaurant ontvangt je namelijk ook graag voor een goed verzorgd diner. Kies met je restaurantbon voor een van de mooie gerechten van de kaart of laat je aangenaam verrassen en ga voor onbeperkt tapas eten. De menukaart bekijk je alvast op de website van Restaurant tussen Harrie en Toon. Kom jij binnenkort een keer langs aan de Dorpsstraat 2 in Ledeacker St. Anthonis? Voor meer informatie over de kaart of voor het maken van een reservering kunt je telefonisch contact opnemen met het team.