Grieks Restaurant Agora

Adres
Heuvelring 33 A
5038 CJ Tilburg
Telefoon
013 5358696
Dinerbon.com Tilburg Grieks Restaurant Agora
Dinerbon.com Tilburg Grieks Restaurant Agora
Dinerbon.com Tilburg Grieks Restaurant Agora
Dinerbon.com Tilburg Grieks Restaurant Agora

In Tilburg kunt u met uw Dinerbon genieten van een Griekse vakantie. Deze duurt echter maar een avondje lang. Niet getreurd hoor, bij Taverna de Griek kunt u genieten van heerlijke authentieke Griekse gerechten. Taverna de Griek ligt in hartje Tilburg, op loopafstand van het Centraal Station. Taverna de Griek is gevestigd in het pand waar vroeger ‘Zorba de Griek’ zat. Een pand met een langdurig Griekse geschiedenis dus! Taverna de Griek wordt uitgebaat door twee broers die beiden ruime internationale ervaring hebben opgedaan in Griekse restaurants in onder andere België, Duitsland en Zwitserland. Bij hen bent u natuurlijk in goede handen als het neerkomt op de lekkerste Griekse specialiteiten.  Na hun omzwervingen hebben de broers dan ook besloten om in het levendige Tilburg hun eigen Griekse restaurant te openen. Met uw Dinerbon kunt u bij ons op ontspannen en gezellige wijze genieten van uiteenlopende Griekse specialiteiten!

Laat u met uw Dinerbon verleiden door kruidige en rijke smaken van de Griekse keuken. Geniet van lekkere Griekse tapas (de zogenaamde Mezedes), het Griekse antwoord op de bekende Spaanse tegenhanger. Als u geen zin heeft in tapas kunt u genieten van een groot aantal uiteenlopende Griekse heerlijkheden. Griekse soepen en salades, heerlijke (vegetarische) Griekse hoofdgerechten en heerlijke Griekse desserts, allen aanwezig op onze kaart. Ook de bekende Griekse drankjes, zoals Mythos-bier, ouzo en Metaxa zijn bij ons in het pand aanwezig. Op-en-top Grieks genieten dus met uw Dinerbon.

Kom gezellig langs bij Taverna de Griek in Tilburg en neem uw Dinerbon mee. Wij heten u op voorhand van harte welkom in ons mooie restaurant!