Kolektivo

Adres
Trouwlaan 189
5021WG Tilburg
Telefoon
013 822 9949
Dinerbon.com Tilburg Kolektivo
Dinerbon.com Tilburg Kolektivo
Dinerbon.com Tilburg Kolektivo

Welkom bij restaurant Kolektivo. Wij accepteren vanaf nu ook uw dinerbon en zullen daarom iets vertellen over ons restaurant. Wij zijn een restaurant waar u kunt genieten met uw gezin, met zijn tweeën of in grotere groepen. U kunt ons vinden aan de Trouwlaan in Tilburg. Wij hebben een uitstekende bediening werken. Zij werken graag en zijn behulpzaam. Bij ons kunt u naast blijven eten ook eten afhalen of uw catering laten verzorgen. Wij bieden u zowel ontbijten, lunchen als dineren aan. Ideaal voor uw dinerbon! Wij hebben ons restaurant van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 13:30 uur en van 17:00 uur tot 22:00 uur (op vrijdag tot 23:00 uur). Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 12:00 uur tot 23:00 uur.

Lekker smullen en volop genieten van onze gerechten dat is wat wij het belangrijkste vinden. Onze koks zijn dan ook gespecialiseerd en werken met veel liefde en passie aan ieder gerecht. In ruil voor uw dinerbon krijgt u dus gerechten van hele goede kwaliteit! Door een ruime keuze die wij aanbieden op onze menukaart zal er zeker voor iedereen wel iets lekker op staan! Neem dus echt mee wie u wilt om er een leuke dag van te maken!

Om zeker van uw plek te zijn kunt u altijd reserveren, maar dit is zeker niet nodig. Kom gezellig langs en vergeet zeker niet uw dinerbon mee te nemen zodat wij deze kunnen verzilveren!