Jan's Polder

Adres
Muggenhol 15a
5509 LM Veldhoven
Telefoon
040 - 2546654
Dinerbon.com Veldhoven Jan's Polder
Dinerbon.com Veldhoven Jan's Polder
Dinerbon.com Veldhoven Jan's Polder

U vindt Café-Restaurant Jan’s Polder in een enorme hoeve aan de rand van woonwijk De Polders en Meerhoven in Veldhoven. Toen het restaurant in 1990 zijn deuren opende lag het nog in het groene buitengebied, maar door de bebouwing is dit veranderd. Toch kunt u hier nog steeds de karakteristieke gezelligheid van Noord-Brabant vinden; zowel in de sfeer als in de heerlijke bourgondische gerechten. De boerderij is ingrijpend verbouwd, maar heeft zijn authentieke karakter weten te behouden door het gebruik van oude gereedschappen en gebruiksvoorwerpen. Op warme dagen is het goed toeven op onze binnenplaats met schitterend uitzicht op de tuin. Ook met uw Dinerbon bent u bij ons van harte welkom!

Op onze kaart vindt u gerechten die zowel de vlees- als de visliefhebber zullen charmeren. In onze keuken wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt en onze keukenbrigade richt zich op de seizoen, zoals het asperge- en wildseizoen. Hierdoor regelt onze kaart regelmatig. Uiteraard kunt u a la carte een keus maken of u kunt u door de chef laten leiden met onze menu’s . De witte huiswijn op onze kaart is afkomstig uit het Chileense wijnhuis Terrameter. Oorspronkelijk specialiseerde Terrameter zich in fruitteelt en olijfolie, maar sinds de aankoop van een aantal wijngaarden behalen zij hier internationaal veel prijzen mee. De rode huiswijn wordt gemaakt van de carmanere druif. Deze komt uit de Bordeaux-streek, maar lekker hier lang ‘verdwenen’ tot die weer werd herontdekt een tiental jaar geleden. Naast dat wij lekkere wijnen schenken hoeft ook de bierliefhebber niets te vrezen; wij hebben heerlijke speciaal biertjes op de kaart.

Schroom niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden voor het organiseren van uw feesten en partijen. Wij staan u graag tot dienst. Ook met uw Dinerbon!