We Know Burgers

Adres
Kapelstraat-Zuid 5
5503 CT Veldhoven
Telefoon
040 2538429
Dinerbon.com Veldhoven We Know Burgers
Dinerbon.com Veldhoven We Know Burgers
Dinerbon.com Veldhoven We Know Burgers
Dinerbon.com Veldhoven We Know Burgers

Je moet er gewoon heen als je in de omgeving van Veldhoven bent, naar We Know Burgers. Nergens anders namelijk, zijn de burgers zo smaakvol als daar. Je kunt er behalve je burger eten ook burgers afhalen of laten bezorgen Als klap op de vuurpijl wordt zowel de dinerbon als de dinercheque er geaccepteerd.

Kies toppings naar keuze

Bij We Know Burgers kun jij als liefhebber van de échte burger je hart ophalen. Zonder de rest van het menu tekort te doen gelden de Classic Burger, heerlijk aan te vullen met toppings naar keuze, de tosti BLT, de grilled chicken salad net als de chocolate cheesecake als specialiteiten binnen de verschillende gangen die je bij We Know Burgers eet. Bij de immense burger wordt alleen gebruik gemaakt van het beste vlees van Irish Beef. De runderen hebben gedurende hun leven veel beweging en alle ruimte gehad.

Kies voor de Classic of de Spicy Burger

Kijken we naar het menu. Vooraf kies je hotwings, kipstrips of bijvoorbeeld de side salad tuna of de side salad chicken. Je kunt daarbij steeds extra toppings kiezen in de vorm van bijvoorbeeld bacon, cheddar, gebakken ui, augurken, gebakken ei of komkommer. Je koopt bij We Know Burgers alleen de beste rundvleesburgers in de vorm van de eerder genoemde Classic Burger, de Spicy Burger, de Burger Blauwekaas, de We Know Burger of je kiest voor drie miniburgers. Bijgerechten zijn er in de vorm van friet, hotwings en friet kruiden steeds meer dan voldoende. Bij We Know Burger is een uitgebreid kindermenu verkrijgbaar, zoals er ook heerlijke kip en vega burgers beschikbaar zijn. Uiteraard kun je ook alle mogelijke drankjes laten serveren. Eten bij We Know Burger is een belevenis op zich. Pas dan weet je ook hoe heerlijk een burger kan zijn. Vergeet vooral niet je dinerbon of je dinercheque mee te nemen.