El Miguel

Adres
Voorstraat 4
4797 BG Willemstad
Telefoon
0168 476 106
Dinerbon.com Willemstad El Miguel
Dinerbon.com Willemstad El Miguel

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie Brabantse Willemstad? U bent nu van harte welkom om langs te komen bij restaurant El Miguel, dat is gelegen aan de Voorstraat 4 in een mooi rood opvallend pand. Het is hét restaurant waar men na het werk naar toe gaat om lekker te borrelen en te genieten van de lekkerste hapjes uit verschillende culturen. El Miguel werkt namelijk niet met een menukaart met voor-, hoofd-, en nagerechten, maar u kunt zelf een samenstelling maken van allerhande kleine gerechtjes uit de Oosterse, Europese, Oriëntaalse en Caribische keuken en deze vervolgens gezellig delen met uw vrienden, familie of collega’s. Zo kunt u met uw dinerbon op een ontspannen en ongedwongen manier de dag afsluiten en genieten van een avondmaal en onder het genot van een lekker drankje.

Zo bestelt u bijvoorbeeld een heerlijk speciaalbiertje of een Gin Tonic, dat u opdrinkt aan de bar of bij mooi weer buiten op het vrolijke terras dat uitzicht geeft over het water. Zo zit of staat u heerlijk in de zon. De keuken van restaurant El Miguel is tot laat open, iets dat in Hollandse restaurants niet gebruikelijk is. Het fijne hiervan is dat u geen haast heeft met de hapjes en gerechtjes maar in alle rust kunt praten, eten, drinken en een leuke avond kunt beleven!

In het weekend zijn er ook regelmatig evenementen en kunt u bijvoorbeeld komen dansen bij live optredens van bandjes. Bent u benieuwd geworden naar dit unieke restaurant in het mooie Willemstad en wilt u graag een avond ontspannen samenzijn met vrienden, familie of collega’s onder het genot van de lekkerste hapjes? Kom dan snel langs en vergeet niet uw dinerbon mee te nemen!