De Kleine Waarheid

Adres
Lombardsteeg 7
1811 LA Alkmaar
Telefoon
072 5124724
Dinerbon.com Alkmaar De Kleine Waarheid
Dinerbon.com Alkmaar De Kleine Waarheid
Dinerbon.com Alkmaar De Kleine Waarheid
Dinerbon.com Alkmaar De Kleine Waarheid

In Alkmaar aan de Lombardsesteeg staat restaurant De Kleine Waarheid. U kunt hier met uw dinerbon genieten van heerlijke gerechten in een ongedwongen huiselijke sfeer. Naast deze ongedwongen huiselijke sfeer heerst er ook een warme en gezellige sfeer. Dit komt door de inrichting die het restaurant heeft. Er is veel gewerkt met steen en bruine kleuren. Bij De Kleine Waarheid kunt u terecht voor verschillende gelegenheden. U kunt dus met uw dinerbon langskomen voor een heerlijk etentje of kom om een feest te vieren, zoals uw verjaardag of bruiloft! Bij De Kleine Waarheid wordt namelijk ieder feest ook echt een feestje! Dit komt door het fantastische team dat hard voor u werkt om u een geweldige bezoek te geven. Voor vragen en wensen kunt u ook zeker bij hen terecht.

In de keuken werken de koks hard om u geweldige gerechten aan te bieden. De kracht van de koks zit voornamelijk in het vlees, omdat het familiebedrijf van oudsher een horecavleesleverancier is geweest. Het vlees wat u bij De Kleine Waarheid krijgt is dus zeker van goede kwaliteit. Met uw dinerbon heeft u keuze uit heel veel verschillende soorten gerechten waaronder ook ‘vergeten’ Hollandse gerechten. De koks hebben namelijk een enorme passie om deze gerechten te bereiden. U kunt dus zeker verwachten dat deze gerechten van hoge kwaliteit zijn door de passie en liefde die de koks in deze gerechten steken.

Het restaurant is de hele week geopend vanaf 11:00 uur, kom dus gerust eens langs met uw dinerbon om heerlijk te smullen!