De Vijfer

Adres
Amsterdamseweg 159,
1182GT Amstelveen
Telefoon
020 645 1126
Dinerbon.com Amstelveen De Vijfer
Dinerbon.com Amstelveen De Vijfer
Dinerbon.com Amstelveen De Vijfer

Eetcafé De Vijfer is te vinden aan de Amsterdamseweg in Amstelveen. Het kleine eetcafé is een echt familiebedrijfje, waar u zich meteen op uw gemak zult voelen zodra u er binnenloopt. Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van de ongedwongen sfeer, de opvallende klantvriendelijkheid en natuurlijk een smakelijk diner. Ze streven er naar dat iedereen en lekker kan eten voor een goede prijs. Door deze combinatie beleeft u een hele prettige avond uit! Vooral als u ook uw Dinerbon mee neemt.

De menukaart van Eetcafé De Vijfer is bescheiden maar biedt precies die gerechten die u zou willen zien in een eetcafé. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de Ossenhaassaté, de schnitzel met brie en honing of de geliefde Black Angus biefstuk. Ook is er altijd een daghap van slechts €7,50. Bij alle hoofdgerechten worden uiteraard lekkere frieten en salade geserveerd. Door de relaxte sfeer zullen deze gerechten nog extra lekker smaken! Sluit uw diner af met de specialiteit van De Vijfer; het chocoladetaartje. Overigens is Eetcafé De Vijfer ook een uitermate geschikte locatie voor een gezellige borrel. Ze hebben namelijk ook een fijne bierkaart met een ruim assortiment van bieren uit zowel de fles uit de tap. Het aanbod wordt regelmatig gewijzigd naar smaak en seizoen. Bestel daarbij iets lekkers van de borrelkaart zoals de huisgemaakte bal gehakt of een bittergarnituurmix met Oma Bobs heerlijkheden.

Eetcafé De Vijfer is een hele leuke plek om uw Dinerbon te besteden. Blijf na het eten ook gerust hangen voor een paar biertjes, want het café is geopend tot 2:00/3:00. Proost!