Freds Steakhouse

Adres
Amstel 32
1017 AB Amsterdam
Telefoon
020 - 6895651
Dinerbon.com Amsterdam Freds Steakhouse
Dinerbon.com Amsterdam Freds Steakhouse

In hartje Amsterdam, gelegen aan de Amstel vindt u een van de lekkerste steakhouses van Amsterdam. Neem bij ons plaats en neem uw dinerbon gerust mee. Combineer uw dagje of avondje uit in Amsterdam met een bezoek aan Fred’s Steakhouse en maak uw dag compleet. Hier kunt u zich vergrijpen aan de lekkerste steaks van Amsterdam. Vanaf ons restaurant bent u ook nog eens op loopafstand van de meest bijzondere en bruisende plekken van Amsterdam.

Ons personeel heet u van harte welkom en zal er voor zorgen dat uw verblijf bij ons zo goed mogelijk verloopt. Maak je klaar voor een echte one-of-a-kind ervaring bij Fred’s Steakhouse. Of u nou met zijn tweeën bent of in een groep van twintig mensen, u bent in ieder geval van harte welkom.

Fred’s Steakhouse is de uitgelezen plek voor een feestje, reünie, voor uw familie of gewoon een spannende blinddate. Bij ons is het allemaal mogelijk, dat ook nog eens onder het genot van een lekker wijntje van onze betaalbare en uitgebalanceerde wijnkaart.

Of snakt u naar een beetje vakantie of nieuw contact dan is Fred’s Steakhouse daar ook de plek voor. Neem uw dinerbon mee en geniet schuif bij ons aan!

Wij geven u de mogelijkheid om bij ons te genieten van de meest heerlijke steaks van Amsterdam. Onze gerechten kunt u nuttigen in een ongedwongen en rustige sfeer. Ons sfeervolle interieur zorgt ervoor dat u bij ons echt nog wat langer blijft plakken

Zien we u snel verschijnen ook met uw dinerbon?