Het Bestekje

Adres
Scheldestraat 87-89
1078GJ Amsterdam
Telefoon
020 670 2191
Dinerbon.com Amsterdam Het Bestekje
Dinerbon.com Amsterdam Het Bestekje

Het Bestekje is een gezellig eetcafé in de Amsterdamse Rivierenbuurt en ligt op steenworp afstand van congrescentrum de RAI. U bent van harte welkom om hier uw Dinerbon te besteden. Zowel buurtbewoners en bezoekers komen er graag voor het lekkere eten van de grill en de typische Amsterdamse eetcafé-sfeer. En voor de betaalbare prijzen natuurlijk! De informele setting en vriendelijke bediening zorgen voor de juiste ambiance. Ervaar het zelf en kom langs op maandag tot en met zondag tussen 16:00 en 1:00. Neem ook gerust uw Dinerbon mee!

Het Bestekje biedt voor ieder wat wils. Door de uitgebreide menukaart en speciale kinderkaart vindt iedereen zijn weg in het eetcafé. Ga voor één van de sappige biefstukken, de verleidelijke saté of de provinciaal gekruide tonijnsteak. Voor de vegetariërs hebben ze pasta met knoflookchampignons of traditionele Italiaanse groentelasagne. De echte vleesliefhebber is hier toch wel op de goede plek met zijn/haar Dinerbon. Ze hebben entrecote, black angus steak, t-bone steak, rib eye, tournedos, varkenshaas, spareribs en nog veel meer. De professionele kok bereidt uw maaltijd op de kolengrill, wat een heerlijke authentieke grillsmaak teweeg brengt. Heeft u moeite om iets te kiezen tussen al dat lekkers? Ga dan voor de Mixed Grill met kipfilet, varkenshaas, lamskoteletjes en biefstuk.

Het is ook leuk om met uw Dinerbon te komen borrelen bij Het Bestekje. Bestel een vaasje of een seizoensbiertje en kies iets lekkers uit van de borrelkaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van Van Dobben bitterballen, loempiaatjes, kippenvleugeltjes of Spaanse gehaktballetjes? Het team van Het Bestekje hoopt u spoedig te mogen ontvangen.