Porto Venezia

Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 134
1012 SH Amsterdam
Telefoon
020 - 3200555
Dinerbon.com Amsterdam Porto Venezia
Dinerbon.com Amsterdam Porto Venezia
Dinerbon.com Amsterdam Porto Venezia

Kom langs bij Il Centro. Het altijd gezellige Italiaanse restaurant aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Bij Il Centro mag u altijd aanschuiven als u zin heeft in een authentiek Italiaanse pizza of pasta gerecht. U kunt gewoon proeven dat ze hier met liefde koken. Als een avondje wilt genieten ga dan snel een avondje eten bij dit knusse restaurant. Het is vooral een genot dat u nu ook kunt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

Door de geweldige locatie van Il Centro is niet alleen makkelijk te vinden, u kunt ook altijd aanschuiven voor en pizza van hoge kwaliteit. Als u op zoek bent naar een intieme locatie voor een romantisch diner of een restaurant om de grote honger van een grote groep te stillen, zoek niet langer. Bij Il Centro is iedereen welkom. Ze doen hier niet moeilijk. Ook niet over kinderen, die mogen altijd gezellig aanschuiven.

Il Centro wil het iedereen naar zijn zin maken, ook de gasten die niet in het restaurant kunnen eten. Voor hen is er een gezellig terras en de bestel/afhaal service. U kunt de taak van koken zonder aarzeling afgeven aan het keuken-team van Il Centro en dit bij u thuis laten bezorgen. Zo haalt u een kleine stukje Italië in huis.

Al deze goede kwaliteiten zorgen voor een onvergetelijke avond. En wat die avond compleet maakt is de Dinercheque. Daar kunt u nu namelijk ook mee betalen.