Supu Food

Adres
Develstein 100c
1102AK Amsterdam
Telefoon
06 83666682
Dinerbon.com Amsterdam Supu Food
Dinerbon.com Amsterdam Supu Food
Dinerbon.com Amsterdam Supu Food
Dinerbon.com Amsterdam Supu Food

Op sommige dagen is er niets lekkerder dan binnen blijven en eten bij u thuis laten bezorgen. Met uw dinerbon hoeft u dan ook echt niet per se de deur uit, u kunt uw cadeau ook inzetten om heerlijk vers bereid eten bij u thuis te laten afleveren. Een van de bezorgrestaurants die de dinerbon accepteren is restaurant Supu Food, een Surinaams bezorgrestaurant in de hoofdstad van ons land. Supu Food bezorgt door de hele stad warme, Surinaamse specialiteiten die u heerlijk in het comfort van uw eigen huis kunt nuttigen. Ideaal voor luie zaterdagen, regenachtige avonden of andere momenten waarop u geen zin heeft om de deur uit te gaan om uit eten te gaan, laat staan inkopen te gaan doen.

Op de kaart van restaurant Supu Food vindt u allerlei Surinaamse specialiteiten. Dit loopt uit een van lunchgerechten tot gehele ovenschotels en geurige soepen. Op de website van Supu Food vindt u een overzicht van alle mogelijkheden, maar hier alvast een greep uit het aanbod: u kunt kiezen voor een nasigerecht met kip, een heerlijke bamischotel, een Tilapia, Chow-Min Moksi of een rijstschotel uit de oven met kip of een lekkere pindasoep. Lunchgerechten zijn onder andere een broodje Bakkeljauw en het alom bekende broodje Bapao. Bij uw gerechten kunt u ook groenten bestellen, waaronder gemengde groenten en kouseband.

Ze uw dinerbon in voor een heerlijk diner bij u thuis met Surinaamse specialiteiten en bestel met uw dinerbon bij Supu Food. Wij wensen u een fijne avond toe waarbij u weer even helemaal kunt ontspannen!