Zenzens Kitchen

Adres
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon
06 43125660
Dinerbon.com Amsterdam Zenzens Kitchen
Dinerbon.com Amsterdam Zenzens Kitchen

Aan de Develstein 100 in Amsterdam vindt u een groot gebouw met een bijzonder concept. In de grote hal zijn namelijk tal van leuke en bijzondere restaurantjes gevestigd, waar u kunt proeven van gerechten die afkomstig zijn uit keukens uit alle windstreken van de wereld. Uit elk werelddeel is er wel een keuken vertegenwoordigd, dus een bezoek aan de World of  Food is een zeer grote culinaire belevenis. Bij veel van de tentjes op de World of Food kunt u met uw dinerbon betalen, en zo ook bij Zenzens Kitchen, een eettentje waar u Egyptische gerechten en specialiteiten uit het Midden Oosten kunt bestellen. Zenzens Kitchen wordt gerund door de goedlachse Ahmed, die u met veel plezier kennis laat maken met deze bijzondere keukens.

Met uw dinerbon kunt u bij Zenzens Kitchen heerlijke traditionele gerechten bestellen met een moderne twist. U kunt voornamelijk genieten van heerlijke soepen en verschillende belegde broodjes. Ahmed wil laten zien dat lekker en bijzonder eten ook heel gezond kan zijn, omdat mensen steeds bewuster bezig zijn met eten. Zenzens Kitchen gaat volgens Ahmed de Amsterdammers met hun dinerbon kennis laten maken met de vele variaties die er zijn in de keuken van Egypte en het Midden-Oosten.

Wilt u ook graag kennismaken met deze keukens en lijkt het u leuk om een culinaire wereldreis te maken op de World of Food? Wacht dan niet langer en reis naar Amsterdam Zuidoost voor deze bijzondere belevenis! Vergeet bij uw bezoek vooral niet om uw dinerbon mee te nemen voor het betalen voor dit heerlijke eten!