Coster 52°

Adres
Lange Veerstraat 22
2011DB Haarlem
Telefoon
023 202 47 26
Dinerbon.com Haarlem Coster 52°
Dinerbon.com Haarlem Coster 52°
Dinerbon.com Haarlem Coster 52°
Dinerbon.com Haarlem Coster 52°

Heb je de afgelopen tijd een dinerbon of dinercheque gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant om deze uit te geven? Kies dan voor restaurant Coster 52° in Haarlem!

Coster 52° is dagelijks geopend van 16:00 tot 02:00 en is een écht Haarlems eetcafé. Je kunt hier terecht voor een borrel, diner of een compleet avondje uit.

Het draait bij Coster om gastvrijheid en gezelligheid. Op de menukaart is dan ook voor iedereen iets lekkers te vinden. Je kunt de hele middag en avond borrelhapjes bestellen, maar ook uitgebreid dineren met de overheerlijke gerechten en een uitgebreid drankarrangement.

Kom je dineren bij Coster 52°? Kies bijvoorbeeld als voorgerecht voor de huisgemaakte ravioli of steak tartare. De menukaart bevat hoofdgerechten zoals: kippendijsaté, heerlijke verse vis en de welbekende Costerburger. Daarnaast staan er altijd heerlijke wisselende seizoensgebonden gerechten op de kaart. Bij elk gerecht helpt de bediening je graag een bijpassende wijn of lekker speciaal biertje uit te zoeken. Sluit je diner af met een huisgemaakte crème brûlée of kaasplank met kazen van de KaasKampanje of geniet van een kopje koffie met de huisgemaakte limoncello!

Het leuke aan Coster 52° is dat je er kunt dineren, maar ook heel goed kunt borrelen. De bar heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende dranken en wordt na het diner elke dag omgetoverd tot een gezellige kroeg. Zo kun je verschillende cocktails bestellen, maar ook bijzondere soorten whiskey, flink wat verschillende soorten bieren en goede wijnen. Neem plaats aan de bar, in het sfeervolle restaurant of op een zonnige dag op het terras en bestel een borrelplank of bittergarnituur.

Er is genoeg te doen in Haarlem. Breng tijdens je bezoek aan Haarlem een bezoekje aan Coster 52° om even bij te komen van het winkelen, een fietstocht of museumbezoek. Vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Deze worden door het restaurant geaccepteerd als betaalmiddel.