l' Hirondelle

Adres
Boslaan 7
2132RJ Hoofddorp
Telefoon
023 5624628
Dinerbon.com Hoofddorp l' Hirondelle
Dinerbon.com Hoofddorp l' Hirondelle
Dinerbon.com Hoofddorp l' Hirondelle
Dinerbon.com Hoofddorp l' Hirondelle
Dinerbon.com Hoofddorp l' Hirondelle

Restaurant l' Hirondelle is een restaurant dat prachtig gelegen is aan de Boslaan in Hoofddorp. Het is gelegen aan het water met daaromheen prachtige oude treurwilgen. U kunt ervoor kiezen om binnen te eten of buiten op het terras dat uitkijkt op het prachtige water. Met uw dinerbon bent u bij l' Hirondelle aan het juiste adres als u van lekker eten en een mooi uitzicht houdt. Het restaurant is zeer geschikt voor een familie etentje, vrienden uitje, romantisch diner of voor al uw feesten en partijen! Bij l' Hirondelle kan iedereen meegenieten van uw dinerbon!

De koks maken heerlijke lunches en diners voor u klaar. Voor de lunch heeft u keuze uit heerlijke maaltijden. Zo kunt u verschillende soorten salades nemen, maar ook soepen, broodjes, warme gerechten, extra garnituren en nagerechten.  U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de saté van kippendij met brood, pindasaus, atjar en kroepoek, de salade met Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus of de in pesto gegaarde kalfslende. Voor het diner heeft u keuzes uit voorgerechten, hoofdgerechten, extra garnituren en nagerechten. Een heerlijk voorbeeld van een diner kan zijn: Pompoensoep met Ras el Hanout kruiden, vervolgens het hertenbiefstuk met puree, rode kool en rode port saus en om af te sluiten de crêpes Suzette met vanille ijs. Er zijn natuurlijk genoeg verschillende mogelijkheden die u zelf kunt samenstellen voor uw dinerbon! Verder is er ook genoeg keuze aan verschillende soorten dranken om uw lunch of diner helemaal compleet te maken.

U kunt voor de lunch langskomen van maandag t/m vrijdag tussen 11:00 uur en 15:00 uur en voor het diner van maandag t/m zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. U bent altijd van harte welkom met uw dinerbon, dus graag tot ziens!