Bantam - Grand Café De Raedt

Adres
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon
0228 561316
Dinerbon.com Hoogkarspel Bantam - Grand Café De Raedt
Dinerbon.com Hoogkarspel Bantam - Grand Café De Raedt
Dinerbon.com Hoogkarspel Bantam - Grand Café De Raedt
Dinerbon.com Hoogkarspel Bantam - Grand Café De Raedt
Dinerbon.com Hoogkarspel Bantam - Grand Café De Raedt

Bantam in Hoogkarspel is een moederorganisatie met verschillende horecabedrijven onder zich en waarmee je een Restaurant cadeau kunt doen. Gebruik je Restaurantbon bijvoorbeeld voor Club Bantam, een uitgaanscentrum die voor grote feesten en evenementen tot 800 personen af te huren is. Restaurant Heren 17 is ook onderdeel van Bantam, met een fantastische Frans/Nederlandse keuken. Wil je Italiaans eten? Ook dan kun je bij Bantam terecht en bestel je je pizza of pasta bij Restaurant Peperonata. Daarnaast is Bantam eigenaar van Café De eerste aanleg, waar je een drankje kunt drinken en biljarten. Tenslotte is Grand Café De Raedt een onderdeel van Bantam.

Lekker eten bij Grand Café De Raedt

Grand Café De Raedt in Hoogkarspel is een gezellige eetgelegenheid, waar je met je Restaurant cadeau terecht kunt voor een heerlijke diner of om gezellig met vrienden te borrelen. Vanaf 17:00 uur is Grand Café De Raedt geopend, waarna je kunt genieten van een lekker diner. De dinerkaart is beknopt, maar toch heb je keuze uit diverse gerechten. Zo kun je beginnen met een starter met brood en kruidenboter om een bodem te creëren. Daarna kun je gaan voor een voorgerecht. Wil je soep als voorgerecht, dan heb je keuze uit uiensoep en tomatensoep. Maar er zijn ook andere voorgerechten, zoals gamba's in knoflook, gemarineerde zalm, een carpaccio of een caesarsalade voor de vegetariërs. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit een gerecht met vlees of uit vis. Gerechten met vlees zijn een roerbakschotel met ossenhaas, gegrilde tournedos, spareribs of een hamburger. Kies je voor vis, dan kun je kiezen voor gegrilde zalmfilet of sliptong. En natuurlijk kun je je diner afsluiten met een heerlijk dessert van ijs of een cheesecake.

Kies voor een menu

Je hoeft met je Restaurantbon niet a la carte gerechten te kiezen. Je kunt voor een vast bedrag per persoon ook kiezen voor een 3-gangenmenu. Het menu, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht kan een keuze van de chef zijn, maar het is ook mogelijk om zelf gerechten van de kaart te kiezen. Wanneer je bepaalde dieeteisen hebt of vegetariër bent, laat het dan weten, dan zal de kok hier rekening mee houden.